بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشا دامی به باکتری های بیماری زا در ایران؛ بخش اول: شیر و فرآورده های آن


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشا دامی به باکتری های بیماری زا در ایران؛ بخش اول: شیر و فرآورده های آن دارای ۳۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشا دامی به باکتری های بیماری زا در ایران؛ بخش اول: شیر و فرآورده های آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشا دامی به باکتری های بیماری زا در ایران؛ بخش اول: شیر و فرآورده های آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشا دامی به باکتری های بیماری زا در ایران؛ بخش اول: شیر و فرآورده های آن :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : بهداشت مواد غذایی

تعداد صفحات :۳۴

در این مطالعه وضعیت آلودگی شیر و فرآوردهای آن به باکتری های بیماری زا در ایران مورد مطالعه قرار گرفته است. در مواردی بررسی های مقطعی نسبتا زیادی انجام گرفته است اما در مورد برخی از باکتری های بیماری زا یا اصلا مطالعه ای وجود ندارد یا بررسی ها کافی نیست. این در حالی است که لازمه مطالعات اپیدمیولوژیک و تجربی وجود اطلاعاتی است که از بررسی های مقطعی حاصل می شود. به طور کلی می توان گفت آلودگی شیر به باکتری های بیماری زا در کشور به مرور زمان و در اثر به کارگیری روش های مناسب تولید و آگاهی تولیدکنندکان در حال کاهش بوده است ولی از طرفی استفاده از روش های نوین تشخیص و جستجوی باکتری ها موجب تشخیص دقیق تر و در نتیجه بیشتر باکتری ها گردیده است. لذا استمرار منظم بررسی های مقطعی همراه با بکارگیری روش های دقیق، حساس و مناسب نمونه برداری و جستجو و شمارش باکتری ها ضرورتی است که صرف نظر از آگاهی به وضعیت شیر و فرآورده های آن از نظر آلودگی به باکتری های عامل بیماری بتوان تدابیر موثری در جهت پیشگیری، کاهش یا عدم آلودگی اتخاذ نمود.

کلید واژه: باکتری های بیماری زا، شیر، فرآورده های شیر

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.