شیوع و نوع آلوآنتی بادی های گلبول قرمز در بیماران نیازمند به خون مراجعه کننده به بیمارستان نمازی شیراز در سال ۱۳۸۹
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
شیوع و نوع آلوآنتی بادی های گلبول قرمز در بیماران نیازمند به خون مراجعه کننده به بیمارستان نمازی شیراز در سال ۱۳۸۹ دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد شیوع و نوع آلوآنتی بادی های گلبول قرمز در بیماران نیازمند به خون مراجعه کننده به بیمارستان نمازی شیراز در سال ۱۳۸۹ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شیوع و نوع آلوآنتی بادی های گلبول قرمز در بیماران نیازمند به خون مراجعه کننده به بیمارستان نمازی شیراز در سال ۱۳۸۹،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن شیوع و نوع آلوآنتی بادی های گلبول قرمز در بیماران نیازمند به خون مراجعه کننده به بیمارستان نمازی شیراز در سال ۱۳۸۹ :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فصلنامه پژوهشی خون
تعداد صفحات :۹
سابقه و هدف: آلوایمونیزاسیون در بیماران با سابقه تزریق خون مزمن، شایع است (حدود ۶۰%). این مشکل در بیمارانی که به صورت مزمن خون دریافت نمی کنند، کمتر و حدود ۲%-۱% است. آلوایمونیزاسیون، عامل چندین مشکل از تاخیر در فراهم نمودن خون سازگار تا واکنش های همولیزی تاخیری پس از تزریق خون می باشد. هدف این مطالعه، بررسی شیوع و نوع آلوآنتی بادی های گلبول های قرمز در بیماران نیازمند خون بیمارستان نمازی شیراز بود.مواد و روش ها: در یک مطالعه مقطعی گذشته نگر، شیوع آلوآنتی بادی ۳۴۸۷ بیمار بدون سابقه تزریق مزمن خون، با آزمایش غربالگری آنتی بادی و شناسایی نوع آنتی بادی با آزمایش پانل سل، بررسی گردید. برای بیماران دارای آلوآنتی بادی، اطلاعاتی نظیر سن، جنس، سابقه تزریق خون و جراحی جمع آوری و نتایج با استفاده از نرم افزار ۱۵ SPSS و آزمون کای دو، با اطمینان ۹۵% پردازش و تحلیل شدند.یافته ها: از ۳۴۸۷ بیمار، ۲۸ نفر دارای آلوآنتی بادی بودند، بنابراین شیوع آلوآنتی بادی ۰.۸% برآورد گردید. شایع ترین آلوآنتی بادی های مهم بالینی به ترتیب: ۶ anti-K مورد (۲۳%)، ۴ anti-E مورد (۱۵%) و۳anti-C مورد (۱۱%) بودند (شایع ترین آلوآنتی بادی مهم بالینی در مردان anti-K و در زنان anti-C بود).نتیجه گیری: در این مطالعه شیوع آلوآنتی بادی به سن و جنس بیماران بستگی نداشت و در افراد با سابقه تزریق خون و عمل جراحی بیشتر بود. از عوامل موثر در شیوع بیشتر این آلوآنتی بادی ها، شیوع بالاتر آنتی ژن های مربوطه در جمعیت، قدرت آنتی ژنسیته بالاتر و فقدان انجام آزمون سازگاری و تعیین گروه برای این آنتی ژن ها می باشد.
کلید واژه: آنتی ژن ها و آنتی بادی های گلبول قرمز، آزمایش های سرولوژیکی، تزریق خون
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.