مقاله روند تغییرات شاخص های مرگ و میر در ایران طی سالهای ۸۶-۱۳۵۰
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله روند تغییرات شاخص های مرگ و میر در ایران طی سالهای ۸۶-۱۳۵۰ دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله روند تغییرات شاخص های مرگ و میر در ایران طی سالهای ۸۶-۱۳۵۰ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله روند تغییرات شاخص های مرگ و میر در ایران طی سالهای ۸۶-۱۳۵۰،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله روند تغییرات شاخص های مرگ و میر در ایران طی سالهای ۸۶-۱۳۵۰ :
مقاله روند تغییرات شاخص های مرگ و میر در ایران طی سالهای ۸۶-۱۳۵۰ که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در مجله علمی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل از صفحه ۲۱۰ تا ۲۱۷ منتشر شده است.
نام: روند تغییرات شاخص های مرگ و میر در ایران طی سالهای ۸۶-۱۳۵۰
این مقاله دارای ۸ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله شاخص های مرگ و میر
مقاله الگوی مرگ و میر
مقاله آمار ثبتی
مقاله سازمان ثبت احوال
چکیده و خلاصهای از مقاله:
زمینه و هدف: یکی از مولفه های مهم در برنامه ریزی های مربوط به سلامت هر جامعه، آمار و علل مرگ و میر در آن جامعه است. دانستن الگوی تغییرات مرگ و میر در هر کشوری می تواند از اهمیت بالایی برای برنامه ریزی های کشوری برخوردار باشد. در این مطالعه روند تغییرات الگوی مرگ و میر در ایران در طول ۳۶ سال گذشته مورد بررسی و تحلیل قرار گرفته است.
روش کار: در این مطالعه اطلاعات مربوط به ۹۷۴۰۶۵۶ متوفی ثبت شده در سازمان ثبت احوال کشوری در فاصله سالهای ۱۳۵۰ تا ۱۳۸۶ مورد بررسی و تحلیل قرار گرفته است. برای آنالیز روند تغییرات زمانی الگوی کلی مرگ و میر، از روش های گرافیکی و مقایسه تغییرات روند مرگ و میر ثبتی طی سالهای مورد بررسی استفاده نمودیم. اطلاعات در نرم افزار آماری اکسل تجزیه و تحلیل شدند.
یافته ها: %۶۰۴ مرگ و میر های ثبتی در مناطق روستایی و بقیه در مناطق شهری رخ داده بود. همچنین %۶۱۱ کل موارد مرگ در مردان اتفاق افتاده بود. شاخص مرگ و میر خام بر اساس آمارهای موجود از ۱۳ نفر به ازای هر ۱۰۰۰ تولد زنده در سال های ۵۵-۱۳۵۰ به رقم ۵ نفر در سالهای ۹۰-۱۳۸۵ کاهش داشته است. همچنین شاخص امید به زندگی طی سال های مورد بررسی روند صعودی داشته و از رقم ۲/۵۵ طی سال های ۵۵-۱۳۵۰ به رقم ۷۱ طی سالهای ۹۰-۱۳۸۵ رسیده است.
نتیجه گیری: نتایج نشان دادند که الگوی مرگ و میر طی سالهای مورد بررسی به طور کلی تغییر یافته و شاخص مرگ و میر خام با روند نزولی و امید به زندگی با روند صعودی بیانگر توسعه شاخصهای سلامت و ارتقا سطح بهداشت در کشور ایران می باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.