تعیین زمان ماندگاری ماهی کفال طلایی (Liza aurata) شور و بسته بندی شده در خلاء در دمای ۴ درجه سانتی گراد
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تعیین زمان ماندگاری ماهی کفال طلایی (Liza aurata) شور و بسته بندی شده در خلاء در دمای ۴ درجه سانتی گراد دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تعیین زمان ماندگاری ماهی کفال طلایی (Liza aurata) شور و بسته بندی شده در خلاء در دمای ۴ درجه سانتی گراد کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین زمان ماندگاری ماهی کفال طلایی (Liza aurata) شور و بسته بندی شده در خلاء در دمای ۴ درجه سانتی گراد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تعیین زمان ماندگاری ماهی کفال طلایی (Liza aurata) شور و بسته بندی شده در خلاء در دمای ۴ درجه سانتی گراد :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های علوم و فنون دریایی
تعداد صفحات :۱۲
این پژوهش با هدف تعیین زمان ماندگاری ماهی کفال طلائی (Liza aurata) دریای خزر، شور و بسته بندی شده در خلاء با در نظر گرفتن فساد پروتئین، چربی و تاثیر جمعیت میکروبی در طی ۹۰ روز نگهداری در دمای ۴ درجه سانتی گراد انجام گردید. فساد پروتئین براساس اندازه گیری تغییرات مجموع ازت فرار (Total Volatile Nitrogen) و فساد چربی براساس اندازه گیری پراکسید (Peroxide Value) ارزیابی شد. جمعیت میکروبی با انجام آزمایش های شمارش کلی باکتری ها (Total Count)، شمارش کلی باکتری های نمک دوست (Halophilic Bacterial Count) و احتمال وجود باکتری Clostridium botulinum بررسی شد. در این مطالعه TVN از ۱۴.۵ به ۳۰.۸۰ میلی گرم در ۱۰۰ گرم نمونه، pv از ۳.۸۹ به ۲۸.۸۶ میلی اکی والان اکسیژن در کیلوگرم، tc از log4.40cfu/gr به log5.70cfu/gr و HBC از log4.75cfu/gr به log6.30cfu/gr در محصول عمل آوری شده در زمان نگهداری رسید. در برخی از پارامترهای اندازه گیری شده اختلاف آماری معنی دار P<0.05 دیده شد. باکتری Clostridium botulinum در هیچ یک از تیمارها در طی دوره نگهداری گزارش نشد. نتایج حاصله نشان داد عمل آوری شور، بسته بندی وکیوم و نگهداری در دمای ۴ درجه سانتی گراد باعث افزایش عمر ماندگاری ماهی کفال طلایی شور شده می باشد. بهترین زمان مصرف این محصول ۳۰ روز بدست آمد.
کلید واژه: زمان ماندگاری، عمل آوری شور، بسته بندی وکیوم، کفال طلایی
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.