بررسی برخی از عوامل موثر بر ضایعات نان های سنتی شهر زنجان


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی برخی از عوامل موثر بر ضایعات نان های سنتی شهر زنجان دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی برخی از عوامل موثر بر ضایعات نان های سنتی شهر زنجان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی برخی از عوامل موثر بر ضایعات نان های سنتی شهر زنجان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی برخی از عوامل موثر بر ضایعات نان های سنتی شهر زنجان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات :۱۲

به منظور ارزیابی بعضی از عوامل دخیل در ایجاد ضایعات نانهای سنتی (لواش، بربری و سنگک)، در شهر زنجان، تعداد ۳۰ باب از نانوایی های این شهر به طور تصادفی انتخاب شد. با مراجعه مستقیم به نانوایی ها و پر کردن فرم های مربوطه و همچنین ارزیابی کیفیت آرد مورد استفاده، مشخص شد که در بین نانوایان این شهر با این که ۵۶.۶۷ درصد سابقه کار بیش از ۲۰ سال داشتند، تقریبا هیچ یک از آنها، اطلاعات علمی در زمینه تهیه نان که عامل مهمی در کاهش ضایعات نان محسوب می شود را ندارند. در مورد عوامل مهم و موثر در تولید نان، نتایج نشان داد که تقریبا تمامی نانواها از خمیر ترش همراه با مخمر نانوایی برای تخمیر استفاده می کنند ولی فقط حدود ۱۰ درصد از نانوایی ها، زمان مناسب برای تخمیر را رعایت می نمایند. در مورد پخت نان نتایج مشخص کرد که حدود ۵۷ درصد از دستگاه های پخت عمر بیش از ۱۵ سال دارند که این امر بیانگر فرسودگی بیشتر دستگاه ها و ایجاد ضایعات مربوطه و نیاز مبرم به تعویض آنها می باشد. به طور کل میزان ضایعات نان های سنتی شهر زنجان ۲۵.۷۹ درصد به دست آمد که رقم قابل توجهی بوده و بخش اعظم آن مربوط به نان لواش است (۱۷.۲۷ درصد). نتایج اندازه گیری کمیت و کیفیت پروتئین نمونه های آرد مورد آزمون در این تحقیق، نشان داد که آردهای مورد استفاده در نانوایی های شهر زنجان میزان پروتئین کمی داشته (۹.۵ درصد) و آزمون زلنی و فارینوگرا ف آنها نیز مبین کیفیت پایین پروتئین آن ها است.

کلید واژه: نان های سنتی، ضایعات نان، شهر زنجان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.