مقایسه کارآیی روش های ازن زنی تنها، ازن زنی کاتالیزوری و جذب بر کربن فعال در حذف فورفورال از محلول های آبی


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه کارآیی روش های ازن زنی تنها، ازن زنی کاتالیزوری و جذب بر کربن فعال در حذف فورفورال از محلول های آبی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه کارآیی روش های ازن زنی تنها، ازن زنی کاتالیزوری و جذب بر کربن فعال در حذف فورفورال از محلول های آبی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه کارآیی روش های ازن زنی تنها، ازن زنی کاتالیزوری و جذب بر کربن فعال در حذف فورفورال از محلول های آبی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه کارآیی روش های ازن زنی تنها، ازن زنی کاتالیزوری و جذب بر کربن فعال در حذف فورفورال از محلول های آبی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فصلنامه دانشگاه علوم پزشکی سبزوار (اسرار)

تعداد صفحات :۱۴

زمینه و هدف: فورفورال یک ترکیب شیمیایی سمی است. برای جلوگیری از اثرات آن بر انسان و محیط زیست، باید فاضلاب های حاوی فورفورال را پیش از دفع به محیط، به نحو مقتضی تصفیه نمود. در این مطالعه از روش های اکسیداسیون پیشرفته مبتنی بر ازن برای حذف غلظت های مختلف فورفورال از فاضلاب در مقیاس آزمایشگاهی استفاده شده است.مواد و روش ها: این پژوهش از نوع کاربردی است. نمونه های مورد نیاز در هر بررسی در زمان های مورد نظر برداشت شد. در این مطالعه اثر فرایندهای ازن زنی تنها (SOP)، ازن زنی کاتالیزوری (COP) و جذب تنها بر کربن فعال (SAP) بر میزان حذف فورفورال تحت شرایط مختلف مورد بررسی قرار گرفت.یافته ها: تاثیر برخی از پارامترهای مهم مثلpH ، دوزاژ کربن فعال و زمان واکنش بر کاراییSOP ،SAP و COP مورد بررسی قرار گرفت. نتایج در موردpH نشان داد که کارایی هر سه فرآیند در شرایط خیلی اسیدی و قلیایی نسبت به سایر pH ها کمی بیشتر است. با افزایش میزان دوزاژ، راندمان حذف افزایش یافت و بالاخره با گذشت زمان واکنش، راندمان حذف برای هر سه فرآیند مطالعه شده، افزایش یافت.نتیجه گیری: بیشتر بودن راندمان تجزیه فورفورال در شرایط اسیدی می تواند ناشی از اکسیداسیون مستقیم و کاتالیزوری آن توسط ازن باشد. بالاتر بودن راندمان در pH های قلیایی نیز ناشی از اکسیداسیون غیرمستقیم بر اثر تولید رادیکال های هیدروکسیل می باشد. در مورد اثر زمان واکنش، نتایج نشان دهنده این است که در COP خاصیت سینرژیستی وجود دارد. بیشتر شدن سطوح موجود برای واکنش ازن – کربن فعال – فورفورال می تواند دلیل افزایش راندمان با افزایش دوزاژ کربن فعال باشد.

کلید واژه: فورفورال، محلول های آبی، اکسیداسیون پیشرفته، کربن فعال، ازن زنی کاتالیزوری

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.