مقاله محاسبه بار منتسب به اضافه وزن و چاقی در بیماری های غیر واگیر در استان مرکزی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله محاسبه بار منتسب به اضافه وزن و چاقی در بیماری های غیر واگیر در استان مرکزی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله محاسبه بار منتسب به اضافه وزن و چاقی در بیماری های غیر واگیر در استان مرکزی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله محاسبه بار منتسب به اضافه وزن و چاقی در بیماری های غیر واگیر در استان مرکزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله محاسبه بار منتسب به اضافه وزن و چاقی در بیماری های غیر واگیر در استان مرکزی :
مقاله محاسبه بار منتسب به اضافه وزن و چاقی در بیماری های غیر واگیر در استان مرکزی که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در کومش از صفحه ۸۳ تا ۹۰ منتشر شده است.
نام: محاسبه بار منتسب به اضافه وزن و چاقی در بیماری های غیر واگیر در استان مرکزی
این مقاله دارای ۸ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بار بیماری
مقاله خطر قابل انتساب
مقاله اضافه وزن
مقاله چاقی
مقاله بیماری غیر واگیر
چکیده و خلاصهای از مقاله:
سابقه و هدف: اضافه وزن و چاقی از جمله مهم ترین فاکتورهای تعیین کننده بیماری های مزمن می باشند و تاثیر زیادی بر سلامت و کیفیت زندگی افراد دارد. سازمان بهداشت جهانی به طور مداوم کشورها را به محاسبه بار بیماری ها در سطح ملی به عنوان بهترین راهنما جهت سیاست گذاری درست در سیستم سلامت تشویق می کند. لذا مطالعه ای به منظور تعیین مقدار بار منتسب به عوامل خطر بیماری های غیر واگیر به اجرا درآمد.
مواد و روش ها: از داده های مرگ ثبت شده در استان مرکزی، بر اساس روش ارزیابی خطر مقایسه ای سازمان جهانی بهداشت به منظور محاسبه سالهای از دست رفته عمر (Years of life lost, YLL) استفاده شد. بار منتسب به اضافه وزن و چاقی در هر بیماری با روش تحلیل مقابل با ضرب شاخص تاثیر هر عامل خطر در YLL هر بیماری به دست آمد.
یافته ها: از کل ۷۱۷۶ مورد مرگ ثبت شده، ۲۵۲۲۱۴ سال عمر به دلیل مرگ زودرس از دست رفته بود. مجموع سال های از دست رفته عمر به دلیل مرگ زودرس در زنان ۱۰۲۲۴۵ سال و در مردان ۱۴۹۹۶۹ سال به دست آمد. عمده ترین علل سال های از دست رفته ناشی از مرگ زودرس به ترتیب مربوط به چاقی منتسب به سکته مغزی، چاقی منتسب به بیماری عروق کرونر و اضافه وزن منتسب به بیماری عروق کرونر در جنس مونث بود.
نتیجه گیری: این مطالعه اهمیت و ضرورت تشخیص اضافه وزن و چاقی را به عنوان یکی از عوامل خطر عمده برای بیماری های غیر واگیر به ویژه در زنان نشان داد که نیاز به توسعه و به کار بردن و ارزیابی مداخله های جامع برای کاهش اثر اضافه وزن و چاقی یک ضرورت است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.