مقاله مکان یابی QTL مقاومت به سفیدک پودری (Oidium neolycopersici L. Kiss) در گوجه فرنگی


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مکان یابی QTL مقاومت به سفیدک پودری (Oidium neolycopersici L. Kiss) در گوجه فرنگی دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مکان یابی QTL مقاومت به سفیدک پودری (Oidium neolycopersici L. Kiss) در گوجه فرنگی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مکان یابی QTL مقاومت به سفیدک پودری (Oidium neolycopersici L. Kiss) در گوجه فرنگی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مکان یابی QTL مقاومت به سفیدک پودری (Oidium neolycopersici L. Kiss) در گوجه فرنگی :

مقاله مکان یابی QTL مقاومت به سفیدک پودری (Oidium neolycopersici L. Kiss) در گوجه فرنگی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در مجله به نژادی نهال و بذر (نهال و بذر) از صفحه ۶۳۵ تا ۶۴۹ منتشر شده است.
نام: مکان یابی QTL مقاومت به سفیدک پودری (Oidium neolycopersici L. Kiss) در گوجه فرنگی
این مقاله دارای ۱۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله گوجه فرنگی
مقاله سفیدک پودری
مقاله تجزیه QTL
مقاله نقشه پیوستگی
مقاله نشانگر SCAR
مقاله نشانگر CAPS

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
این بررسی با هدف تعیین دقیق محل Ol-qtl1، مقاومت به سفیدک پودری در نمونه L. parviflorum G1.1601 و با استفاده از جمعیت حاصل از تلاقی بین گونه وحشی مقاوم و والد تجاری حساس L. esculentum رقمMoney Maker (MM) اجرا شد. از جمعیت در حال تفرق F۲ برای تهیه نقشه پیوستگی نشانگرهای جدید و از جمعیت هایBC۲ وBC۲S۱ برای مکان یابی دقیق استفاده شد. نشانگرهای احاطه کننده (Flanking markers) این QTL برای غربال جمعیت ها و شناسایی نوترکیب ها مورد استفاده قرار گرفتند. به منظور پوشاندن ناحیه هدف، ۵۴ آغازگر جدید طراحی و در نهایت تعداد ۲۴ نشانگر اختصاصی جدید SCAR و CAPS معرفی شدند. نتایج ارزیابی بیماری در جمعیت های BC۲ و BC۲S۱، وجود ناحیه موثر در کنترل مقاومت را بین دو نشانگر ct21 و ct184 تایید کرد. افراد حامل آلل هموزیگوت از والد مقاوم، مقاوم به بیماری بودند و میانگین شاخص بیماری در آن ها ۰۵ محاسبه شد، گیاهان هتروزیگوت واکنش بینابینی داشتند و گیاهان حامل آلل های هموزیگوت از والد حساس، اکثرا حساس بودند. نتایج کاربرد نشانگرهای جدید در بالادست (Upstream) و پایین دست (Downstream) نشانگر tg25، نشان داد ناحیه کنترل کننده مقاومت در بالادست این نشانگر قرار دارد. بر اساس نتایج این مطالعه، فاصله تقریبی اولیه تعیین شده برای این QTL از ۳۰ سانتی مورگان به حدود ۱۵ سانتی مورگان محدود شد. با توجه به پیوستگی نشانگرهای جدید معرفی شده با ناحیه کنترل مقاومت، این نشانگرها می توانند برای انتخاب گیاهان مقاوم در برنامه های اصلاحی گزینش بر مبنای نشانگر (Marker Assisted Selection) مورد استفاده قرار گیرند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.