مقاله تاثیر نوشابه انرژی زا بر زمان دویدن، مقدار گلوکز خون، ضربان قلب و درک سختی فعالیت در دوندگان استقامتی حرفه ای


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر نوشابه انرژی زا بر زمان دویدن، مقدار گلوکز خون، ضربان قلب و درک سختی فعالیت در دوندگان استقامتی حرفه ای دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر نوشابه انرژی زا بر زمان دویدن، مقدار گلوکز خون، ضربان قلب و درک سختی فعالیت در دوندگان استقامتی حرفه ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر نوشابه انرژی زا بر زمان دویدن، مقدار گلوکز خون، ضربان قلب و درک سختی فعالیت در دوندگان استقامتی حرفه ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر نوشابه انرژی زا بر زمان دویدن، مقدار گلوکز خون، ضربان قلب و درک سختی فعالیت در دوندگان استقامتی حرفه ای :

مقاله تاثیر نوشابه انرژی زا بر زمان دویدن، مقدار گلوکز خون، ضربان قلب و درک سختی فعالیت در دوندگان استقامتی حرفه ای که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران از صفحه ۱ تا ۸ منتشر شده است.
نام: تاثیر نوشابه انرژی زا بر زمان دویدن، مقدار گلوکز خون، ضربان قلب و درک سختی فعالیت در دوندگان استقامتی حرفه ای
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله نوشابه انرژی زا
مقاله اثر ارگوژنیک
مقاله قند خون
مقاله خستگی
مقاله ورزشکاران

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سابقه و هدف: در سال های اخیر، صنعت نوشیدنی های ورزشی گسترش فزاینده ای داشته است و نوشابه های انرژی زا عمدتا برای افزایش عملکرد ورزشی یا کاهش آثار دهیدراسیون مصرف می شوند. به دلیل اهمیت موضوع، پژوهش حاضر با هدف مقایسه تاثیر نوشابه انرژی زا با دارونما بر عملکرد استقامتی، مقدار گلوکز خون، ضربان قلب و درک سختی فعالیت انجام شد.
مواد و روش ها: ۹ نفر مرد دونده استقامتی حرفه ای طی دو جلسه جداگانه (یک جلسه مصرف نوشیدنی انرژی زا و جلسه دیگر دارونما) در زمان های ۱۵ دقیقه قبل از فعالیت (۶ میلی لیتر به ازای هر کیلوگرم وزن بدن) و در ادامه، به ترتیب در زمان های ۱۵، ۳۰، ۴۵ و۶۰ دقیقه پس از آغاز فعالیت (۲ میلی لیتر به ازای هر کیلوگرم وزن بدن)، ابتدا ۶۰ دقیقه با شدت ۷۰% بیشینه ضربان قلب (HRmax) و در ادامه، با شدت ۸۰ HRmax% تا زمان رسیدن به واماندگی روی نوارگردان دویدند.
یافته ها: تفاوت معنی داری بین مسافت دویده شده دوندگان مصرف کننده نوشیدنی انرژی زا و دارونما مشاهده شد (P<0.05). همچنین، تفاوت معنی داری بین نوشیدنی انرژی زا و دارونما در مقدار گلوکز پلاسما در زمان قبل و بعد از ۶۰ دقیقه فعالیت مشاهده شد (P<0.05). از دیگر نتایج، تفاوت معنی دار ضربان قلب هر مرحله نسبت به مرحله قبلی بود (P<0.05). هر قدر زمان فعالیت، بیشتر می شد، ضربان قلب نیز افزایش می یافت. تفاوت معنی داری هم بین نوشیدنی انرژی زا و دارونما در تعداد ضربان قلب مشاهده شد (P<0.05). همچنین، تفاوت معنی داری بین شاخص سختی فعالیت مصرف کنندگان نوشیدنی انرژی زا و دارونما ملاحظه شد (P<0.05).
نتیجه گیری: مصرف نوشیدنی انرژی زا فقط در لحظات پایانی فعالیت شدید می تواند بر افزایش عملکرد دویدن و کاهش RPE موثر باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.