واکنش برخی ویژگی های رویشی زعفران (.Crocus sativus L) به منابع کودی گوناگون
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
واکنش برخی ویژگی های رویشی زعفران (.Crocus sativus L) به منابع کودی گوناگون دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد واکنش برخی ویژگی های رویشی زعفران (.Crocus sativus L) به منابع کودی گوناگون کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی واکنش برخی ویژگی های رویشی زعفران (.Crocus sativus L) به منابع کودی گوناگون،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن واکنش برخی ویژگی های رویشی زعفران (.Crocus sativus L) به منابع کودی گوناگون :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های خاک (علوم خاک و آب)
تعداد صفحات :۱۶
در این پژوهش صفات کمی و کیفی اندام های رویشی زعفران (Crocus sativus L.) در معرض کودهای مختلف مورد ارزیابی قرار گرفتند. کشت زعفران در مزرعه پژوهشی دانشگاه شاهد به صورت فاکتوریل در قالب طرح پایه بلوک های کامل تصادفی انجام شد. عوامل مورد بررسی در برگیرنده سطوح مختلف کود شیمیایی در سه سطح (۰، ۵۰ و ۱۰۰ درصد مقدار توصیه کودی) و کودهای غیر شیمیایی در چهار سطح (شاهد، ورمی کمپوست، کود زیستی حاوی باکتری های سودوموناس و باسیلوس و ترکیب ورمی کمپوست و کود زیستی) بودند. به منظور تعیین بهترین نوع کود اثرگذار بر کمیت و کیفیت زعفران، صفاتی مانند خصوصیات فیزیولوژی، رنگدانه های فتوسنتزی و عناصر شیمیایی برگ اندازه گیری و بررسی شدند. نتایج نشان داد که کاربرد باکتری ها بر خصوصیات مرفولوژیک، کاربرد همزمان باکتری ها و کود شیمیایی کامل بر مقادیر رنگدانه ها و کاربرد همزمان باکتری ها، ورمی کمپوست و ۱۰۰ درصد کود شیمیایی بر عناصر شیمیایی برگ بیشترین اثر را داشتند. همچنین نتایج نشان دادند که کاربرد باکتری های محرک رشد بر بیشتر صفات اثر مثبتی داشته اند. این تیمار صفات طول برگ، وزن تر و خشک، کلروفیل b، کلروفیل کل، کارتنوئید، غلظت فسفر و روی در برگ را به ترتیب ۶۱.۶۴، ۷۹.۷۱، ۸۲.۰۵، ۴.۰۱، ۴.۹۰، ۴.۲۳، ۲۰.۱۸ و ۲۰.۲۳ درصد نسبت به شاهد افزایش داد. با توجه به اهمیت زیست محیطی-اقتصادی نهاده های مصرفی، ترکیب دو نوع باکتری محرک رشد به منظور نیل به بیشترین کمیت و کیفیت رویشی زعفران پیشنهاد می شود.
کلید واژه: باکتری های محرک رشد، کود شیمیایی، ورمی کمپوست
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.