تاثیر نایسین بر خصوصیات میکروبی، شیمیایی و حسی کالباس های امولسیونی بسته بندی شده تحت خلاء


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر نایسین بر خصوصیات میکروبی، شیمیایی و حسی کالباس های امولسیونی بسته بندی شده تحت خلاء دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر نایسین بر خصوصیات میکروبی، شیمیایی و حسی کالباس های امولسیونی بسته بندی شده تحت خلاء  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر نایسین بر خصوصیات میکروبی، شیمیایی و حسی کالباس های امولسیونی بسته بندی شده تحت خلاء،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر نایسین بر خصوصیات میکروبی، شیمیایی و حسی کالباس های امولسیونی بسته بندی شده تحت خلاء :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دامپزشکی ایران (دانشگاه شهید چمران اهواز)

تعداد صفحات :۱۳

لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

کلید واژه: بسته بندی تحت خلاء، نایسین، کالباس امولسیونی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.