مقاله ارزیابی نتایج مدل AHP در پهنه بندی خطر زمین لغزه «مطالعه موردی حوضه آبریز اهر چای»


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی نتایج مدل AHP در پهنه بندی خطر زمین لغزه «مطالعه موردی حوضه آبریز اهر چای» دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی نتایج مدل AHP در پهنه بندی خطر زمین لغزه «مطالعه موردی حوضه آبریز اهر چای»  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی نتایج مدل AHP در پهنه بندی خطر زمین لغزه «مطالعه موردی حوضه آبریز اهر چای»،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی نتایج مدل AHP در پهنه بندی خطر زمین لغزه «مطالعه موردی حوضه آبریز اهر چای» :

مقاله ارزیابی نتایج مدل AHP در پهنه بندی خطر زمین لغزه «مطالعه موردی حوضه آبریز اهر چای» که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در فضای جغرافیایی از صفحه ۷۱ تا ۸۷ منتشر شده است.
نام: ارزیابی نتایج مدل AHP در پهنه بندی خطر زمین لغزه «مطالعه موردی حوضه آبریز اهر چای»
این مقاله دارای ۱۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پهنه بندی
مقاله زمین لغزش
مقاله AHP
مقاله حوضه آبریز اهر چای

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
پهنه بندی لغزش یکی از روش هایی است که می توان به کمک آن مناطق بحرانی را تعیین کرده و از نقشه های پهنه بندی به دست آمده در برنامه ریزی ها استفاده کرد. کلمه پهنه بندی زمین لغزش در راستای دستیابی به اهداف برنامه ریزی ها و یا تقلیل خسارات ناشی از لغزش زمین تاکنون به طور منطقی در ایران کمتر درنظر قرار گرفته است، از این رو در مقاله حاضر، روش AHP به عنوان یکی ازروش های قابل استفاده و کاربردی به طور موردی در حوضه آبریز اهر چای در استان آذربایجان شرقی مورد استفاده قرار گرفته است. در این روش عوامل موثر در زمین لغزش به اجزایی تجزیه شده اند و سپس با دادن وزن به هر کدام، میزان نقش آنها در وقوع زمین لغزه تعیین شده است.
نتایج به دست آمده از تحقیق حاضر نشان داده که عوامل زمین شناسی بیشترین وزن (نقش) و عوامل انسانی کمترین وزن را داشته اند. عواملی نظیر سنگ شناسی، شیب، گسل، جهت دامنه ها، ارتفاع، فاصله از رود، نوع کاربری و فاصله از جاده ها به ترتیب اولویت به عنوان مهم ترین عوامل موثر در لغزش به منظور پهنه بندی مورد مطالعه قرار گرفتند. سپس نقشه خطر زمین لغزش در سه گروه زیاد، متوسط و کم تهیه شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.