عنوان فارسی: بررسی روابط آمریکا و پاکستان پس از حوادث ۱۱ سپتامبر و تاثیر آن بر فعالیت های طالبان پاکستانی (عنوان عربی: العلاقات الأمریکیه الباکستانیه بعد أحداث ۱۱ سبتمبر و تداعیاتها علی نشاطات الطالبان الباکستانی)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
عنوان فارسی: بررسی روابط آمریکا و پاکستان پس از حوادث ۱۱ سپتامبر و تاثیر آن بر فعالیت های طالبان پاکستانی (عنوان عربی: العلاقات الأمریکیه الباکستانیه بعد أحداث ۱۱ سبتمبر و تداعیاتها علی نشاطات الطالبان الباکستانی) دارای ۳۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد عنوان فارسی: بررسی روابط آمریکا و پاکستان پس از حوادث ۱۱ سپتامبر و تاثیر آن بر فعالیت های طالبان پاکستانی (عنوان عربی: العلاقات الأمریکیه الباکستانیه بعد أحداث ۱۱ سبتمبر و تداعیاتها علی نشاطات الطالبان الباکستانی) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی عنوان فارسی: بررسی روابط آمریکا و پاکستان پس از حوادث ۱۱ سپتامبر و تاثیر آن بر فعالیت های طالبان پاکستانی (عنوان عربی: العلاقات الأمریکیه الباکستانیه بعد أحداث ۱۱ سبتمبر و تداعیاتها علی نشاطات الطالبان الباکستانی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن عنوان فارسی: بررسی روابط آمریکا و پاکستان پس از حوادث ۱۱ سپتامبر و تاثیر آن بر فعالیت های طالبان پاکستانی (عنوان عربی: العلاقات الأمریکیه الباکستانیه بعد أحداث ۱۱ سبتمبر و تداعیاتها علی نشاطات الطالبان الباکستانی) :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : آفاق امنیت
تعداد صفحات :۳۴
چکیده فارسی:با وقوع حوادث ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ و متهم شدن بن لادن و طالبان به تروریست، آمریکا رهبری مبارزه علیه تروریسم را به عهده گرفت و خواستار ائتلاف جهانی علیه آن شد. در این میان پاکستان بیش از هر کشوری مورد توجه آمریکا قرار گرفت؛ به گونه ای که آمریکا از ژنرال مشرف، رئیس جمهور وقت پاکستان، خواست به این ائتلاف بپیوندد. مشرف با پذیرش این درخواست وارد جبهه متحد آمریکا علیه القاعده و طالبان شد. در جریان این نبرد هر چند رژیم طالبان در افغانستان سقوط کرد، اما فعالیت های آنها ادامه یافت، به گونه ای که در شرایط کنونی سرزمین پاکستان نیز از ناحیه گروه های طالبانی به شدت ناامن شده است.این مقاله با بهره گیری از روش توصیفی – تحلیلی و استفاده از تئوری اتحادها و ائتلاف های نظامی در پی پاسخ به این سوال اصلی پژوهش است که «چرا روابط ایالات متحده آمریکا و پاکستان باعث تشدید ناامنی های داخلی پاکستان از سوی طالبان پاکستانی شد؟» یافته های تحقیق حاکی از آن است که اتحاد پاکستان با آمریکا در راستای راهبرد مبارزه علیه تروریسم به تغییر در ائتلاف های قبلی طالبان با دولت پاکستان انجامید که شکل گیری ائتلاف و اتحاد میان گروه های رادیکال پشتون در دو کشور افغانستان و پاکستان را در پی داشت. در همین راستا حتی گروهی به نام «تحریک طالبان پاکستانی» در پاکستان اعلام موجودیت کرد که در حال حاضر گروه های مختلف طالبانی با آن متحد شده و توان و نیروی خود را داخل مرزهای پاکستان متمرکز کرده اند که نتیجه آن گسترش و تشدید ناامنی های داخلی در حوزه سرزمینی پاکستان است.
چکیده عربی:بعد احداث ۱۱ سبتمبر و إتهام بن لادن و طالبان بالإرهاب، تولت الولایات المتحده قیاده مکافحه الإرهاب و دعت إلی التحالف الدولی علی الإرهاب. بینما تمتعت باکستان بقسط أکبر من الإهتمامات الأمریکیه و هکذا طلبت الولایات المتحده من الرئیس الباکستانی الأسبق جنرال مشرف الإلتحاق إلی هذا التحالف. و قبل مشرف الدعوه و التحق برکب التحالف الأمریکی ضد القاعده و الطالبان. فی ختام المعرکه و إن إنهار النظام الطالبانی فی أفغانستان لکن إستمرت نشاطاته حیث نری أن الأراضی الباکستانیه قد أصیبت حالیا بالإضطرابات الأمنیه الشدیده من قبل الجماعات الطالبانیه.یرید هذا المقال بالمنهج الوصفی – التحلیلی و بالإستفاده من نظریه الإئتلافات و التحالفات العسکریه إجابه السئوال الأساسی فی هذا البحث و هو لماذا أدت العلاقات الأمریکیه – الباکستانیه إلی تشدید الإضطرابات الأمنیه الداخلیه فی باکستان علی ید الطالبان الباکستانی؟تشیر معطیات البحث إلی أن التحالف الباکستانی الأمریکی فی إطار إستراتیجیه مکافحه الإرهاب أدی إلی التغییر فی التحالفات السابقه لطالبان مع الحکومه الباکستانیه و نجم عن تشکیل التحالف و الإئتلاف بین الجماعات المتطرفه البشتونیه فی بلدین الأفغانستان و الباکستان. و فی هذا الإطار أعلنت جماعه مسماه ب «تحریک الطالبان الباکستانی» عن وجودها و تتحالف معها حالیا الجماعات المختلفه الطالبانیه و إستقرت قوتها و ثقلها داخل الأراضی الباکستانیه. سیؤدی هذا الأمر إلی توسیع الإضطرابات الأمنیه الداخلیه فی باکستان.
کلید واژه: کلیدواژه فارسی: آمریکا، پاکستان، طالبان القاعده، افغانستان، تروریسم (کلیدواژه عربی: العلاقات الأمریکیه الباکستانیه، أحداث ۱۱ سبتمبر، الطالبان الباکستانی، الطالبان الأفغانستانی)
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.