مقاله شیوع سوء رفتار با همسر و برخی از روشهای مقابله با آن از دیدگاه زنان شهر اراک
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله شیوع سوء رفتار با همسر و برخی از روشهای مقابله با آن از دیدگاه زنان شهر اراک دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله شیوع سوء رفتار با همسر و برخی از روشهای مقابله با آن از دیدگاه زنان شهر اراک کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شیوع سوء رفتار با همسر و برخی از روشهای مقابله با آن از دیدگاه زنان شهر اراک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله شیوع سوء رفتار با همسر و برخی از روشهای مقابله با آن از دیدگاه زنان شهر اراک :
مقاله شیوع سوء رفتار با همسر و برخی از روشهای مقابله با آن از دیدگاه زنان شهر اراک که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در مجله دانشکده بهداشت و انستیتو تحقیقات بهداشتی از صفحه ۸۳ تا ۹۱ منتشر شده است.
نام: شیوع سوء رفتار با همسر و برخی از روشهای مقابله با آن از دیدگاه زنان شهر اراک
این مقاله دارای ۹ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سوء رفتار
مقاله روشهای مقابله ای
مقاله زنان
چکیده و خلاصهای از مقاله:
زمینه و هدف: سوء رفتارهای خانگی نسبت به زنان یکی از مشکلات عمده بهداشت عمومی می باشد و زنان نیز راههای مختلفی را جهت مقابله با سوء رفتار اتخاذ می کنند. پژوهش حاضر نیز با هدف تعیین شیوع سوء رفتار و برخی از روشهای مقابله با آن از دیدگاه زنان شهر اراک صورت پذیرفته است.
روش کار: در طی یک پژوهش مقطعی تحلیلی ۱۰۳۷ نفر از مادران شهر اراک از طریق پرسشنامه و مصاحبه سازمان یافته مورد بررسی قرار گرفتند و در نهایت داده ها با استفاده از آزمونهای آماری تجزیه تحلیل شدند.
نتایج: در این پژوهش شایعترین فرم سوء رفتار به ترتیب عبارت بودند از سوء رفتار عاطفی (%۶۴۶)، کلامی (%۵۷۱)، مالی (%۳۲۳) و جسمی (%۲۶۸). برخی از روشهای مقابله ای موثر از نظر مادران شامل صحبت و گفتگو پس از آرامش (%۹۳)، کمک و راهنمایی خواستن از بزرگان فامیل (%۸۱) و برخی از روشهای غیر کارآمد شامل قهر به مدت طولانی (%۵۱) و مقابله به مثل (%۴۶) بوده است. همچنین ارتباط معنی داری بین بروز سوء رفتار و میزان تحصیلات، شغل، درآمد همسر، سابقه بیماری عصبی در زن یا شوهر، اعتیاد همسر و تعداد فرزندان مشاهده شد (P<0.05).
نتیجه گیری: یافته های این مطالعه نشان داد که تعداد زیادی از زنان مورد مطالعه تحت تاثیر انواعی از سوء رفتار قرار داشتند به نظر می رسد با افزایش آگاهی زنان متاهل و دختران در خصوص روشهای مقابله ای موثر با سوء رفتار بتوان گامی در جهت کاهش این معضل برداشت.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.