نگرش زوجهای تالاسمی مینور بر سقط قانونی جنین تالاسمی ماژور (مرکز تحقیقات بیماری های غیرواگیر کودکان، دانشگاه علوم پزشکی بابل)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
نگرش زوجهای تالاسمی مینور بر سقط قانونی جنین تالاسمی ماژور (مرکز تحقیقات بیماری های غیرواگیر کودکان، دانشگاه علوم پزشکی بابل) دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد نگرش زوجهای تالاسمی مینور بر سقط قانونی جنین تالاسمی ماژور (مرکز تحقیقات بیماری های غیرواگیر کودکان، دانشگاه علوم پزشکی بابل) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی نگرش زوجهای تالاسمی مینور بر سقط قانونی جنین تالاسمی ماژور (مرکز تحقیقات بیماری های غیرواگیر کودکان، دانشگاه علوم پزشکی بابل)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن نگرش زوجهای تالاسمی مینور بر سقط قانونی جنین تالاسمی ماژور (مرکز تحقیقات بیماری های غیرواگیر کودکان، دانشگاه علوم پزشکی بابل) :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد
تعداد صفحات :۶
مقدمه: تالاسمی شایعترین بیماری ژنتیکی در دنیا می باشد. در ایران بیش از ۲۰.۰۰۰ بیمار تالاسمی ماژور وجود دارند. اکثر نقاط دنیا و از جمله ایران برنامه کشوری پیشگیری از تالاسمی را اجرا می نمایند. در کشور ما تشخیص قبل از تولد و ختم حاملگی یکی از برنامه های موثر در این زمینه بوده است. اما برخی تحقیقات این روش را مناسب نمی دانند. هدف این مطالعه بررسی نگرش زوج های تالاسمی مینور دارای جنین تالاسمی ماژور بوده است. روش کار: این مطالعه توصیفی فوق بر ۶۵ زوج تالاسمی مینور دارای جنین تالاسمی ماژور از بهمن ماه سال ۱۳۸۷ لغایت بهمن ماه ۱۳۸۸ در بیمارستان امیر کلا بابل انجام شد و هر دو زوج در صورت رضایت در یک محیط آرام بدون حضور فرد پرسشگر به پرسشنامه پاسخ می گفتند تجزیه و تحلیل آماری با استفاده از نرم افزار SPSS انجام شد و بررسی آماری با آزمون مجذور کای انجام شد.نتایج: سن مادران حامله بین ۱۷ تا ۳۵ سال (۲۴±۴.۶۵ سال) و سن پدران بین ۲۲ تا ۳۹ سال بوده است (۳۰.۳۶±۵.۲۳). تمام زوجین بجز یک مورد برای سقط اقدام نمودند و همه از به وجود آمدن جنین تالاسمی ماژور اظهار ناراحتی می کردند.نتیجه گیری: اگرچه در کشور ایران سقط قانونی با موافقت رهبران مذهبی تا زمانی که سن حاملگی کمتر از ۱۶ هفته باشد اجرا می شود و در مطالعه حاضر ۹۸.۴% افراد با آگاهی کامل از آینده فرد تالاسمی ماژور برای سقط اقدام کردند، اما همه خانواده ها به نوعی از حادثه پیش آمده ناراحت بودند. در نتیجه باید برای حل این مشکل خانواده ها کارهای مفیدتری انجام شود. پیشنهاد می شود با استفاده از روش PGD به جای CVS، از عوارض روحی و جسمی زوجین کاسته شود.
کلید واژه: ایران، بتاتالاسمی ماژور، زوج های بتاتالاسمی مینور، سقط قانونی
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.