مقاله تعبیه پیس میکر توسط جراحان و متخصصان قلب: مقایسه دو دوره مختلف
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تعبیه پیس میکر توسط جراحان و متخصصان قلب: مقایسه دو دوره مختلف دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تعبیه پیس میکر توسط جراحان و متخصصان قلب: مقایسه دو دوره مختلف کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعبیه پیس میکر توسط جراحان و متخصصان قلب: مقایسه دو دوره مختلف،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تعبیه پیس میکر توسط جراحان و متخصصان قلب: مقایسه دو دوره مختلف :
مقاله تعبیه پیس میکر توسط جراحان و متخصصان قلب: مقایسه دو دوره مختلف که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در مجله دانشگاه علوم پزشکی اراک (ره آورد دانش) از صفحه ۱۹ تا ۲۴ منتشر شده است.
نام: تعبیه پیس میکر توسط جراحان و متخصصان قلب: مقایسه دو دوره مختلف
این مقاله دارای ۶ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بلوک AV
مقاله جراح قلب و عروق
مقاله متخصص قلب و عروق
مقاله پیس میکر تک حفره ای
چکیده و خلاصهای از مقاله:
مقدمه: از آنجاییکه جراحان قلب در رابطه با پیشرفت های تکنولوژی تعبیه پیس میکر به روز نمی باشند، تمایل برای حذف تعبیه پیس میکر توسط جراحان به وجود آمد. این مطالعه دو دوره درمان با پیس میکر شامل تعبیه پیس میکر توسط جراحان قلب و ایجاد سرویس پیس میکر توسط گروهی از متخصصان قلب را در بیمارستان شهید رجایی تهران مورد مقایسه قرار می دهد.
روش کار: در این مطالعه تحلیلی- مقطعی ما تمام اطلاعات موجود از تمام پیس میکرهای تعبیه شده در نیمه اول سال ۱۹۹۹( دوره جراحی، دوره اول) را با نیمه اول سال ۲۰۰۱ (دوره متخصصان قلب، دوره دوم) مقایسه کردیم.
نتایج: مجموعا ۱۱۴ پیس میکر در دوره اول (۵۵ درصد مذکر، سن متوسط ۶۳۷±۱۸۴) و ۲۹۹ مورد در دوره دوم (۴۶ درصد مذکر، سن متوسط ۶۳۳±۱۸۲) تعبیه شده بود. اندیکاسیون تعبیه پیس میکر تقریبا مشابه بوده و بلوک گره دهلیزی – بطنی به عنوان شایع ترین علت در ۷۴۶ درصد دوره اول و ۷۳۲ درصد دوره دوم بود. پیس میکر تک حفره ای ۸۶ درصد موارد گروه اول را در مقایسه با ۵۴ درصد در گروه دوم شامل می شد (P<0.01). زمان متوسط پذیرش در دوره اول ۱۸ روز و در دوره دوم ۱۰ روز بود. اختلال کار پیس میکر در پی گیری بیماران در ۷۹ درصد بیماران دوره اول و ۰۷ درصد بیماران گروه دوم دیده شد (P<0.01). عمل مجدد در ۲۹ درصد موارد گروه اول و ۰۷ درصد گروه دوم انجام شد (P<0.01).
نتیجه گیری: تعبیه پیس میکر توسط یک سرویس هماهنگ با سرپرستی متخصص قلب آموزش دیده در این رشته بهتر انجام شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.