مقاله تاثیر وابستگی به اینترنت بر وضعیت تحصیلی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اراک بهار ۸۸


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر وابستگی به اینترنت بر وضعیت تحصیلی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اراک بهار ۸۸ دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر وابستگی به اینترنت بر وضعیت تحصیلی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اراک بهار ۸۸  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر وابستگی به اینترنت بر وضعیت تحصیلی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اراک بهار ۸۸،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر وابستگی به اینترنت بر وضعیت تحصیلی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اراک بهار ۸۸ :

مقاله تاثیر وابستگی به اینترنت بر وضعیت تحصیلی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اراک بهار ۸۸ که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در مجله دانشگاه علوم پزشکی اراک (ره‌ آورد دانش) از صفحه ۹۵ تا ۱۰۲ منتشر شده است.
نام: تاثیر وابستگی به اینترنت بر وضعیت تحصیلی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اراک بهار ۸۸
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اعتیاد
مقاله اینترنت
مقاله دانشجویان
مقاله وضعیت تحصیلی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: امروزه اعتیاد به اینترنت یکی از مشکلات معمول می باشد که به صورت استفاده نادرست از کامپیوتر و اطلاعات اینترنت تعریف می شود. در دانشجویان معتاد به اینترنت انواع متفاوتی از مشکلات مرتبط با تحصیل ایجاد می شود. این پژوهش به منظور تعیین تاثیر وابستگی به اینترنت بر وضعیت تحصیلی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اراک در سال ۸۸ انجام گردید.
روش کار: در یک مطالعه مقطعی – تحلیلی بر روی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اراک در بهار ۸۸ که حداقل یک ترم از کل دوره تحصیل را گذرانده بودند، ۴۲۶ نفر با روش نمونه گیری طبقه ای تناسبی و اتفاقی وارد مطالعه شدند. جمع آوری داده ها با استفاده از پرسش نامه استاندارد اعتیاد به اینترنت یانگ انجام شد و پس از ورود داده ها به کامپیوتر با نرم افزار SPSS در سطح معنی داری ۰۰۵ مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند.
نتایج: میانگین و انحراف معیار سنی، معدل و نمره اعتیاد به اینترنت آزمون یانگ شرکت کنندگان به ترتیب برابر با ۱۴۱±۲۰۹۵ و ۱۳۸±۱۶۱۳ و ۱۴۵۲±۳۲۷۴ به دست آمد. وابستگی به اینترنت با تعداد واحدهای افتاده، تعداد واحدهای گذرانده، افت معدل کل در ترم های اخیر، ترم تحصیلی و مشروطی در طول دوره تحصیل ارتباط معنی داری نشان داد (p<0.05) اما با رشته، مقطع و دانشکده محل تحصیل مرتبط نبود(p>0.05) .
نتیجه گیری: از آنجا که وابستگی به اینترنت می تواند وضعیت تحصیلی دانشجویان را دچار تزلزل نماید و سبب کاهش معدل و افت تحصیلی آنها گردد تلاش جهت جلوگیری از هدر رفتن فرصت های مفید دانشجویان ضروری است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.