مقاله استفاده از نسبت پروتئین به کراتینین در یک نمونه تصادفی ادراری برای تشخیص پروتیئنوری در پره اکلامپسی


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استفاده از نسبت پروتئین به کراتینین در یک نمونه تصادفی ادراری برای تشخیص پروتیئنوری در پره اکلامپسی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استفاده از نسبت پروتئین به کراتینین در یک نمونه تصادفی ادراری برای تشخیص پروتیئنوری در پره اکلامپسی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده از نسبت پروتئین به کراتینین در یک نمونه تصادفی ادراری برای تشخیص پروتیئنوری در پره اکلامپسی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استفاده از نسبت پروتئین به کراتینین در یک نمونه تصادفی ادراری برای تشخیص پروتیئنوری در پره اکلامپسی :

مقاله استفاده از نسبت پروتئین به کراتینین در یک نمونه تصادفی ادراری برای تشخیص پروتیئنوری در پره اکلامپسی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در مجله علمی سازمان نظام پزشکی جمهوری اسلامی ایران از صفحه ۳۲۹ تا ۳۳۵ منتشر شده است.
نام: استفاده از نسبت پروتئین به کراتینین در یک نمونه تصادفی ادراری برای تشخیص پروتیئنوری در پره اکلامپسی
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پروتئینوری قابل ملاحظه
مقاله نسبت پروتئین به کراتینین در نمونه تصادفی ادرار
مقاله حاملگی
مقاله پره اکلامپسی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه: پره اکلامپسی تقریبا در %۷ حاملگی ها با علت نامشخص روی می دهد. جمع آوری ادرار ۲۴ ساعته روش استاندارد طلایی برای بررسی مقدار پروتئین دفع شده جهت تشخیص پره اکلامپسی است که این روش برای بیمار و آزمایشگاه پرزحمت و وقت گیر می باشد.
هدف از این مطالعه بررسی پروتئنوری با استفاده از نسبت پروتئین به کراتینین در یک نمونه تصادفی ادرار است.
روش کار: مطالعه حاضر یک مطالعه مقطعی توصیفی است. این مطالعه بر روی ۱۵۰ زن حامله که به عنوان پره اکلامپسی در بخش زنان بیمارستان قائم(عج) در نیمه اول سال ۱۳۸۵ بستری شده بودند انجام شد. در کلیه بیماران ابتدا یک نمونه تصادفی ادرار برای تعیین نسبت پروتئین به کراتینین و سپس جمع آوری ادرار ۲۴ ساعته برای بررسی پروتئین انجام شد و مورد ارزیابی قرار گرفت. بررسی آماری با استفاده از نرم افزار SPSS و آزمون ضریب همبستگی پیرسون انجام و نتایج اعلام شد.
یافته ها: تعداد ۱۵۰ بیمار وارد مطالعه شدند. بین میزان پروتئین ادرار ۲۴ ساعته و نسبت پروتئین به کراتینین ارتباط معنی داری وجود داشت (P<0.001, r=0.659).
نتیجه گیری: اندازه گیری نسبت پروتئین به کراتینین در یک نمونه تصادفی ادرار جایگزین مناسبی برای اندازه گیری پروتئین ادرار ۲۴ ساعته بوده که روشی سریع، قابل اعتماد و مقرون به صرفه می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.