مقاله استفاده از کارت امتیازی متوازن به منظور ارزیابی عملکرد مراکز رشد


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استفاده از کارت امتیازی متوازن به منظور ارزیابی عملکرد مراکز رشد دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استفاده از کارت امتیازی متوازن به منظور ارزیابی عملکرد مراکز رشد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده از کارت امتیازی متوازن به منظور ارزیابی عملکرد مراکز رشد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استفاده از کارت امتیازی متوازن به منظور ارزیابی عملکرد مراکز رشد :

مقاله استفاده از کارت امتیازی متوازن به منظور ارزیابی عملکرد مراکز رشد که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۵ در رشد فناوری از صفحه ۲۵ تا ۳۱ منتشر شده است.
نام: استفاده از کارت امتیازی متوازن به منظور ارزیابی عملکرد مراکز رشد
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کارت امتیازی متوازن
مقاله ارزیابی عملکرد
مقاله مرکز رشد
مقاله Topsis

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
همزمان با شکل گیری مراکز رشد و پارک های علم و فناوری، با حمایت مستقیم وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، سازمانها و نهادهای دیگری چون وزارت صنایع و معادن، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، سازمان گسترش و نوسازی صنایع، استانداری ها و سایر ارگان ها، اقدام به توسعه و پیشبرد مراکز رشد نمودند که نتیجه آن در حال حاضر راه اندازی و تاسیس بیش از ۴۰ مرکز رشد با زمینه های تخصصی متنوع می باشد. اما از جمله مهم ترین موضوعات قابل توجه در خصوص این مراکز این است که با گذشت حدود ۵ سال از راه اندازی نخستین مرکز رشد در ایران، مطالعه و مقایسه دقیق و قابل اتکایی در خصوص عملکرد مراکز رشد تاسیس شده، انجام نشده است و این مهم قضاوت در خصوص اثربخشی تلاش های صورت گرفته را مشکل می نماید.
در این مقاله سعی شده تا روشی منطبق با ویژگی های این مراکز جهت مدیریت و ارزیابی مراکز رشد ارایه گردد. مدل به کار گرفته شده، کارت امتیازی متوازن می باشد که با تاکید بر وجوه آن که عبارتند از: مالی، مشتریان (شرکت های مستقر در مراکز رشد)، فرآیندهای ارایه خدمات در مرکز رشد و رشد و یادگیری کارکنان مراکز رشد. ابتدا معیارهای موثر در ارزیابی عملکرد مراکز رشد شناسایی شده است و سپس با استفاده از روش TOPSIS به ارایه روشی جهت ارزیابی مراکز رشد به عنوان یک سازمان دولتی غیرانتفاعی پرداخته شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.