رابطه بین رسوبات کواترنری با رخساره های ژئومرفولوژی و آب زیرزمینی (مطالعه موردی: حوزه آبخیز چشمه علی دامغان و پلایای حاج علی قلی)


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 رابطه بین رسوبات کواترنری با رخساره های ژئومرفولوژی و آب زیرزمینی (مطالعه موردی: حوزه آبخیز چشمه علی دامغان و پلایای حاج علی قلی) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد رابطه بین رسوبات کواترنری با رخساره های ژئومرفولوژی و آب زیرزمینی (مطالعه موردی: حوزه آبخیز چشمه علی دامغان و پلایای حاج علی قلی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی رابطه بین رسوبات کواترنری با رخساره های ژئومرفولوژی و آب زیرزمینی (مطالعه موردی: حوزه آبخیز چشمه علی دامغان و پلایای حاج علی قلی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن رابطه بین رسوبات کواترنری با رخساره های ژئومرفولوژی و آب زیرزمینی (مطالعه موردی: حوزه آبخیز چشمه علی دامغان و پلایای حاج علی قلی) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مرتع و آبخیزداری (منابع طبیعی ایران)

تعداد صفحات :۲۱

در این تحقیق رسوبات کواترنری به عنوان جایگاه ظهور انواع رخساره های ژئومرفولوژی و ذخیره گاه منابع آب زیرزمینی و همچنین رابطه بین این رسوبات و رخساره های ژئومرفولوژی و آب زیرزمینی مورد مطالعه قرار گرفت. منطقه مورد مطالعه واحدهای ژئومرفولوژی دشت سر و پلایا در حوزه آبخیز چشمه علی دامغان می باشد. ویژگی های رسوبات کواترنری و سنگ کف آنها با استفاده از نقشه های زمین شناسی با مقیاس ۱:۱۰۰۰۰۰ و داده های مربوط به سونداژهای ژئوالکتریک مربوط به عمق ۱۰۰ و ۲۰۰ متر مورد مطالعه قرار گرفت. جهت مطالعه ژئومرفولوژی، از نقشه های رقومی زمین شناسی مقیاس ۱:۱۰۰۰۰۰ و توپوگرافی مقیاس ۱:۵۰۰۰۰ و تصاویر ماهواره لندست، سنجنده TM و بازدیدهای صحرایی استفاده شد. نتایج مربوط به آزمایش آنیون ها و کاتیون ها و هدایت الکتریکی نمونه های آب چاه ها به عنوان ویژگی های کیفی مورد استفاده قرار گرفته و بر اساس نوع یون های شیمیایی غالب چهار منطقه در رسوبات تشخیص داده شد. داده های مربوط به عمق، به عنوان ویژگی کمی در مطالعه آب زیرزمینی به کار گرفته شد. نتایج مربوط به مطالعات به صورت نقشه و در نرم افزار سامانه اطلاعات جغرافیایی Arc view تهیه و تفسیر شد. بر اساس نتایج این مطالعه، رسوبات دشت سر فرسایشی بدون آب قابل ملاحظه و با مقاومت مخصوص ظاهری ۳۰ اهم متر (تحت تاثیر سنگ کف)، رسوبات درشت دانه دشت سر اپانداژ همراه با آب شیرین با تیپ کربناته و مقاومت ۳۰ تا ۱۰۰ اهم متر، رسوبات خشک و دانه درشت رخساره پخش سیلاب همراه با آب کم با تیپ کلراید – کربنات و مقاومت ۱۰۰ تا ۲۰۰ اهم متر، رسوبات دانه ریز تا دانه درشت دشت سر پوشیده همراه با آب شیرین با تیپ سولفات – کلراید با مقاومت ۲۰ تا ۱۰۰ اهم متر، رسوبات ریزدانه پلایا با تیپ آب کلراید در عمق بیش از ۱۰ متر با مقاومت ۱۰ تا ۲۰ اهم متر و رسوبات ریزدانه پلایا با تیپ آب کلراید در عمق کم و با مقاومت کمتر از ۱۰ اهم متر بوده اند. با توجه به نتایج به دست آمده می توان گفت بین ویژگی های کمی و کیفی رسوبات کواترنر و ویژگی های کمی و کیفی آب های زیرزمینی و رخساره های ژئومرفولوژی رابطه مستقیم وجود داشته و با مطالعه هر یک از این عوامل می توان اطلاعات دقیقی در خصوص عامل دیگر به دست آورد.

کلید واژه: رسوبات کواترنر، ژئومرفولوژی، آب زیرزمینی، سامانه اطلاعات جغرافیایی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.