تاثیر درمان های جراحی بازسازی و بریس عملکردی بر آستانه حس تشخیص حرکت در بیماران مبتلا به پارگی لیگامان متقاطع قدامی حاد
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تاثیر درمان های جراحی بازسازی و بریس عملکردی بر آستانه حس تشخیص حرکت در بیماران مبتلا به پارگی لیگامان متقاطع قدامی حاد دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تاثیر درمان های جراحی بازسازی و بریس عملکردی بر آستانه حس تشخیص حرکت در بیماران مبتلا به پارگی لیگامان متقاطع قدامی حاد کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر درمان های جراحی بازسازی و بریس عملکردی بر آستانه حس تشخیص حرکت در بیماران مبتلا به پارگی لیگامان متقاطع قدامی حاد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تاثیر درمان های جراحی بازسازی و بریس عملکردی بر آستانه حس تشخیص حرکت در بیماران مبتلا به پارگی لیگامان متقاطع قدامی حاد :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : توانبخشی
تعداد صفحات :۱۰
هدف: یکی از متداول ترین آسیب های زانو، پارگی لیگامان متقاطع قدامی می باشد. حس تشخیص حرکت، بعد از پارگی لیگامان متقاطع قدامی دچار اختلال می شود. در این مطالعه سعی داریم با استفاده از روش ترکیبی معادلات برآوردی تعمیم یافته، که روشی کارا در تحلیل داده های همبسته می باشد به مطالعه تاثیر جراحی بازسازی و بریس عملکردی همراه با کنترل عوامل مخدوشگر در بهبود آستانه حس تشخیص حرکت بیماران با پارگی لیگامان متقاطع قدامی بپردازیم.روش بررسی: این مطالعه شبه تجربی با روش نمونه گیری در دسترس بر روی ۶۰ بیمار مبتلا به پارگی لیگامان متقاطع قدامی حاد انجام شد. به منظور ارزیابی آستانه حس تشخیص حرکت از دستگاه حرکت ممتد غیر فعال استفاده شد. این آزمون در سرعت ۰.۵ درجه بر ثانیه انجام شد. متغیر پاسخ در این مطالعه آستانه حس تشخیص حرکت و متغیرهای جراحی، بریس، چشم، اندام، BMI، سمت غالب، سمت ابتلا و سن نیز به عنوان متغیرهای مستقل در نظر گرفته شدند. از نرم افزار R، نسخه ۲/۱۳/۰ جهت برازش مدل GEE ترکیبی استفاده گردید.یافته ها: جراحی بازسازی، در بهبود آستانه حس تشخیص حرکت بیماران موثر است. (P<0.001، ۷.۴۸۶-۲۵.۹۹۷، CI:%95، OR:13.94)، ولی بریس عملکردی باعث بهبود آستانه حس تشخیص حرکت نمی شود (P=0.076، ۰.۵۲۰-۱.۰۳۳، CI:%95، OR:0.73). همچنین بخت قرار گرفتن آستانه حس تشخیص حرکت بیماران با سمت غالب چپ، در وضعیت نرمال، در صورتی که سمت مبتلا راست باشد ۰.۰۱۹ برابر سمت چپ است (P<0.001، ۰.۰۱۰-۰.۰۳۵، CI:%95، OR:0.019) و عدم ارتباط معنی دار بین اندام بیماران و آستانه حس تشخیص حرکت نشان دهنده این است که اندام مبتلا، آستانه حس تشخیص حرکت اندام سالم را نیز تحت تاثیر قرار می دهد (P=0.728، ۰.۸۰۶-۱.۰۱۵، CI:%95، OR:0.97).نتیجه گیری: از بین متغیرهای موجود در مطالعه، متغیرهای جراحی بازسازی، سمت ابتلا و اثر متقابل سمت ابتلا و سمت غالب رابطه معنی داری را نشان دادند.
کلید واژه: آستانه حس تشخیص حرکت، لیگامان متقاطع قدامی، معادلات برآوردی تعمیم یافته ترکیبی
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.