بررسی اثر آنتی اکسیدانی آرد میوه زیره سبز (Cuminum syminun) بر ماندگاری خوراک قزل آلای رنگین کمان در شرایط انبارداری
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی اثر آنتی اکسیدانی آرد میوه زیره سبز (Cuminum syminun) بر ماندگاری خوراک قزل آلای رنگین کمان در شرایط انبارداری دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی اثر آنتی اکسیدانی آرد میوه زیره سبز (Cuminum syminun) بر ماندگاری خوراک قزل آلای رنگین کمان در شرایط انبارداری کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر آنتی اکسیدانی آرد میوه زیره سبز (Cuminum syminun) بر ماندگاری خوراک قزل آلای رنگین کمان در شرایط انبارداری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی اثر آنتی اکسیدانی آرد میوه زیره سبز (Cuminum syminun) بر ماندگاری خوراک قزل آلای رنگین کمان در شرایط انبارداری :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم آبزیان
تعداد صفحات :۹
فساد خوراک طی دوره انبارداری در مزارع پرورش ماهی قزل آلا بویژه در مناطقی که اقلیم گرم و مرطوب دارند از مشکلات پرورش دهندگان ماهی در این مناطق می باشد. همچنین به علت بروز اثرات سوء احتمالی ناشی از استفاده برخی نگهدارنده های شیمیایی در خوراک آبزیان، در این بررسی آرد میوه زیره با توجه به خواص آنتی اکسیدانی آن بکار برده شد. به همین منظور نسبت های مختلف آرد میوه زیره سبز در ۵ تیمار و با نسبت های ۳، ۴.۵، ۶، ۱۰ و ۲۰ گرم در ۱۰۰ گرم جیره خوراک قزل آلای ساخته شده در آزمایشگاه در نظر گرفته شد. یک نمونه شاهد خوراک قزل آلا هم بدون آرد زیره در نظر گرفته شد. نمونه های تیمار و شاهد در شرایطی مشابه انبار مزارع پرورش قزل آلا در استان مازندران (شهرستان آمل) به مدت ۳۵ روز نگهداری شدند. میزان چربی و پراکساید نمونه های ساخته شده قبل و بعد از دوره انبارداری اندازه گیری و مقایسه شدند. میانگین دما ۱۸ درجه سانتی گراد و میانگین رطوبت ۷۹ درصد طی دوره انبارداری اندازه گیری شد. نتایج نشان دادند که با افزایش میزان آرد زیره در خوراک ماهی قزل آلا، میزان پراکساید از ۱۵۸ در نمونه شاهد به ۹.۲۳ میلی اکی والان پراکساید در ۱۰۰۰ گرم ماده چرب در نمونه تیمار با نسبت ۲۰ گرم آرد زیره در۱۰۰ گرم ماده غذایی کاهش یافت و پس از آنالیز داده های خام و مقایسه میانگین ها در سطح معنی داری ۵ درصد (p<0.05) اختلاف معنی داری بین میزان پراکساید در نمونه شاهد با ۵ نمونه تیمار با آرد زیره سبز وجود داشت.
کلید واژه: زیره سبز، آنتی اکسیدان، قزل آلای رنگین کمان، تغذیه
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.