بررسی تاثیر چهار حالت آماده سازی سطح پرسلن بر میزان چسبندگی استرپتوکوک موتانس


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر چهار حالت آماده سازی سطح پرسلن بر میزان چسبندگی استرپتوکوک موتانس دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر چهار حالت آماده سازی سطح پرسلن بر میزان چسبندگی استرپتوکوک موتانس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر چهار حالت آماده سازی سطح پرسلن بر میزان چسبندگی استرپتوکوک موتانس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر چهار حالت آماده سازی سطح پرسلن بر میزان چسبندگی استرپتوکوک موتانس :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیق در علوم دندانپزشکی

تعداد صفحات :۶

سابقه و هدف: چسبندگی استرپتوکوک موتانس بر روی سطح دندان و پروتزهای دندانی باعث پوسیدگی و بیماریهای پریودنتال میشود و یکی از عواملی که این چسبندگی را بر سطوح پروتزهای دندانی تشدید میکند، زبری سطوح است. هدف از این مطالعه، بررسی نقش چهار حالت مختلف آماده سازی سطح پرسلن بر میزان چسبندگی استرپتوکوک موتانس بود.مواد و روش ها: این مطالعه تجربی بر روی ۶۰ دیسک پرسلنی ۱۰´۳ میلی متری از نوع (Noritake) انجام شد. نمونه ها پس از پخت بصورت تصادفی به چهار گروه تقسیم شدند. در گروه اول، گلیز و در گروه دوم، اورگلیز و در گروه سوم، پالیش انجام شد و گروه چهارم، بدون انجام عملی بر روی سطح آن، دست نخورده باقی ماند. سپس نمونه ها رادر لوله های آزمایش قرار داده و با سوسپانسیون باکتریایی استرپتوکوک موتانس با کد استاندارد PTCC1643 با غلظت ۱۰۶×۱ سلول بر میکرولیتر مواجه نمودیم و پس از کشت در محیط بلاد آگار در نهایت میزان چسبندگی باکتری به قطعات پرسلن اندازه گیری شد. خشونت سطحی نمونه ها توسط میکروسکوپ الکترونی اندازه گیری شده و داده ها توسط آزمون Kruskal-Wallis و Mann-U- Whitney آنالیز شدند و میزان همبستگی خشونت سطحی و میزان چسبندگی با آزمون پیرسون بررسی شد.یافته ها: میزان چسبندگی باکتری در گروه گلیز شده، (۳۵±۲۰.۹۲)، اورگلیز، (۲۸±۶.۷۳)، پالیش شده، (۱۰۳±۲۲.۱) و بدون گلیز، (۱۱۵±۱۶.۲) بود و بین چهار گروه اختلاف معنی داری دیده شد. (P<0.05) میزان خشونت سطحی نیز در گروه گلیز شده، (۰.۶۷±۰.۰۰۴)، اورگلیز، (۰.۴۸±۰.۰۰۳)، بدون گلیز، (۰.۸۹±۰.۰۰۵) و پالیش شده (۱.۷±۰.۰۰۴) بود. نتایج آزمونهای آماری، اختلاف معناداری را بین هر چهار گروه نشان داد. همبستگی مثبت بین میزان خشونت سطحی و چسبندگی استرپتوکوک موتانس دیده شد. (P=0.0001).نتیجه گیری: بنظر می رسد که سطح اورگلیز، کمترین میزان چسبندگی باکتری و سطح بدون گلیز بیشترین میزان چسبندگی باکتری را داشته و نیز سطح گلیز شده نسبت به سطح پولیش شده چسبندگی کمتری خواهد داشت.

کلید واژه: استرپتوکوک موتانس، پرسلن دندانی، روش، آماده سازی سطحی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.