ارزیابی و مطالعه زمین لغزش، نوع و میزان جابجایی آن در حاشیه جاده جنگلی (مطالعه موردی؛ حوزه آبخیز تجن مازندران)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی و مطالعه زمین لغزش، نوع و میزان جابجایی آن در حاشیه جاده جنگلی (مطالعه موردی؛ حوزه آبخیز تجن مازندران) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی و مطالعه زمین لغزش، نوع و میزان جابجایی آن در حاشیه جاده جنگلی (مطالعه موردی؛ حوزه آبخیز تجن مازندران)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی و مطالعه زمین لغزش، نوع و میزان جابجایی آن در حاشیه جاده جنگلی (مطالعه موردی؛ حوزه آبخیز تجن مازندران)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی و مطالعه زمین لغزش، نوع و میزان جابجایی آن در حاشیه جاده جنگلی (مطالعه موردی؛ حوزه آبخیز تجن مازندران) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات علوم و مهندسی جنگل

تعداد صفحات :۱۴

حرکت های توده ای همه ساله در اکثر استان های کشور موجب خسارت های اقتصادی به راه ها، خطوط آهن، خطوط انتقال نیرو و ارتباطات، کانال های آبیاری و آب رسانی، جنگل ها و مراتع و مناطق مسکونی می شوند. برای جلوگیری از افزایش هزینه ها و خطرات مربوط به زمین لغزش، شناسایی و طبقه بندی آن و عوامل موثر در شکل گیری آن در مناطق جنگلی ضروری به نظر می رسد. روش های متعددی نیز برای طبقه بندی زمین لغزش وجود دارد که با توجه به خصوصیات خاک و اندازه گیری میزان حرکت خاک بر روی دامنه، زمین لغزش را طبقه بندی می کند و جهت جلوگیری از گسترش آن ها راهکار ارائه می دهد. محدوده لغزشی مورد مطالعه به طول ۵۰۰ متر و عرض ۷۰ متر واقع در سری امره ۱ جنگل شرکت چوب و کاغذ مازندران (حوزه آبخیز تجن) می باشد. ابتدا در چند نوبت برداشت نقاط ارتفاعی (عملیات ترازیابی به وسیله دوربین تئودولیت) از ۱۲ نقطه (بین دو نقطه ثابت در دو سمت منطقه لغزشی و در طول مسیر جاده) در دو فصل مرطوب و خشک انجام گرفت. به منظور بررسی خواص فیزیکی و مکانیکی خاک توده لغزش یافته، نمونه های خاک در منطقه لغزشی، از عمق ۲۰ تا ۴۰ سانتی متر برداشت شد. با توجه به نوع مواد و بافت خاک تشکیل دهنده و میزان رطوبت، نوع حرکت و زمین لغزش مورد شناسایی و طبقه بندی قرار گرفت. نتایج نشان دادند که مناطق حرکتی از خاک هایی رسی با خاصیت خمیری (CL) با درصد رطوبت طبیعی ۴۹ و منطقه شاهد از لای ارتجاعی (ML) با درصد رطوبت طبیعی ۴۰ می باشد. چنانچه رطوبت حد روانی بستگی زیادی به فراوانی ذرات رس در خاک دارد، بالا بودن این درصد نشان می دهد که مقدار رس در خاک های این منطقه بالا است. در نهایت چنین نتیجه گیری می شود که علت لغزش این منطقه اشباع بودن زیاد خاک می باشد، ضمن اینکه این منطقه به دلیل شرایط زمین و خاک، مستعد لغزش بوده و با انجام عملیات تعبیه لوله انتقال نفت و بر هم خوردن سیستم زهکشی خاک، رطوبت در منطقه تجمع یافته و فاقد عملکرد تخلیه مناسب می باشد.

کلید واژه: زمین لغزش، جاده جنگلی، مکانیک خاک، ترازیابی، رطوبت خاک

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.