مقاله مطالعه و بررسی نسبت انبساط فرآورده ی اکسترود شده تههی شده از مخلوط کنجد و ذرت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه و بررسی نسبت انبساط فرآورده ی اکسترود شده تههی شده از مخلوط کنجد و ذرت دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه و بررسی نسبت انبساط فرآورده ی اکسترود شده تههی شده از مخلوط کنجد و ذرت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه و بررسی نسبت انبساط فرآورده ی اکسترود شده تههی شده از مخلوط کنجد و ذرت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه و بررسی نسبت انبساط فرآورده ی اکسترود شده تههی شده از مخلوط کنجد و ذرت :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
به منظور افزایش ارزش غذایی فرآورده ی اکسترود شده از دانه ی کنجد که از لحاظ پروتئین، اسیدهای چرب ضروری، ویتامین ها و مواد معدنی غنی می باشد، استفاده شد و اثرات آن بر میزان انبساط محصول مورد بررسی قرار گرفت. به این منظور دانه ی کنجد در سه سطح ۰، ۱۵ و ۳۰% به فرمولاسیون پایه افزوده شد و خوراک های تهیه شده جهت به تعادل رسیدن رطوبت در ظروف یکبار مصرف درب بندی شده و به مدت یک شب در یخچال نگهداری شدند. با استفاده از یک اسکترو در جفت مارپیچی و در سرعت های مارپیچ ۱۴۰ تا ۲۲۰ دور بر دقیقه و ماهای ۱۲۰ تا ۱۶۰C نمونه ها تولید شده و پس از یک مرحله آون گذاری جهت بررسی خصوصیات منبسط شوندگی مورد ارزیابی قرار گرفتند. طرح آزمایشی مورد استفاده طرح Box-Behnken بود. نتایج نشان داد در کلیه ی سطوح دمایی، با افزایش درصد کنجد نسبت انبساط کاهش معناداری (p<0.05) داشت که این میزان کاهش در دماهای پائین نسبت به دماهای بالاتر بیشتر بود. افزایش میزان پروتئین، چربی و فیبر بر اثر افزودن کنجد، سبب کاهش ویسکوزیته ی مواد و در نتیجه کاهش میزان انبساط می شود. در غلظت های پائین دانه ی کنجد با افزایش سرعت مارپیچ میزان انبساط کاهش یافت، در حالیکه در غلظت های بالا با افزایش سرعت مارپیچ از میزان انبساط کاسته شد. بطور کلی، فرآورده های حاوی ۱۵% کنجد بهترین میزان نسبت انبساط را دارا بودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.