طراحی و اجرای الگوریتم فوروارد برای سامانه برش نگاری فلورسنت ملکولی در محیط های همگن با استفاده از توابع گرین


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 طراحی و اجرای الگوریتم فوروارد برای سامانه برش نگاری فلورسنت ملکولی در محیط های همگن با استفاده از توابع گرین دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد طراحی و اجرای الگوریتم فوروارد برای سامانه برش نگاری فلورسنت ملکولی در محیط های همگن با استفاده از توابع گرین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی طراحی و اجرای الگوریتم فوروارد برای سامانه برش نگاری فلورسنت ملکولی در محیط های همگن با استفاده از توابع گرین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن طراحی و اجرای الگوریتم فوروارد برای سامانه برش نگاری فلورسنت ملکولی در محیط های همگن با استفاده از توابع گرین :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : لیزر پزشکی

تعداد صفحات :۸

مقدمه: تصویر برداری مولکولی جهت بررسی تغییرات پاتولوژیک در اندازه سلولی و زیر سلولی استفاده می شود. این روش به طور گسترده جهت تشخیص و درمان بیماری های پوستی و عروقی به کار می رود. یکی از انواع تصویر برداری های ملکولی، روش برش نگاری فلورسنت ملکولی است که در آن ماده فلورسنت در محل ضایعه تزریق می شود سپس نمونه تحت تابش پرتوی لیزر قرار می گیرد و بافت هدف مبادرت به تابش پرتوی فلورسنت می نماید. شدت رسیده به سطح بافت با چرخش ۳۶۰ دوربین سی سی دی حول محور مرکزی نمونه ثبت می شود. هدف اصلی تصویر برداری نوری تعیین مکان تجمع ماده فلورسنت در بافت هدف برحسب شدت فلورسنت رسیده به سطح نمونه است. به همین منظور ابتدا شدت رسیده به سطح بافت توسط فرمول های ریاضی تحت عنوان مرحله فوروارد محاسبه می گردد. بنابراین هدف این مقاله نوشتن الگوریتم مرحله فوروارد برای روش برش نگاری فلورسنت ملکولی است.روش بررسی: در این مطالعه چیدمان برش نگاری نوری جدید در هندسه استوانه ای طراحی و اجرا گردید. فانتوم معادل بافت ساخته شد و تحت تصویربرداری قرار گرفت تا شدت فلورسنت رسیده به سطح نمونه ثبت گردد. این شدت به عنوان داده مرجع محسوب شد. در مرحله بعد، الگوریتم فوروارد بر اساس تقریب دیفیوژن در محیط متلب نوشته شد. برای تعیین صحت عملکرد الگوریتم، نسبت سیگنال به نویز آن با نسبت سیگنال به نویز تصاویر تهیه شده مقایسه گردید. به علاوه شدت های مذکور از لحاظ همبستگی نیز مورد مقایسه قرار گرفتند.یافته ها: نتایج به دست آمده نشان دادند که نسبت سیگنال به نویز الگوریتم نوشته شده با نسبت سیگنال به نویز تصاویر به دست آمده اختلاف معنی داری نداشتند. همچنین همبستگی الگوریتم نوشته شده با روش مرجع بیش از ۰.۹۵ بود.بحث و نتیجه گیری: در این مقاله الگوریتم فوروارد برای حل معادله دیفیوژن سه بعدی در محیط همگن استوانه ای نوشته شد. این الگوریتم با درجه همبستگی بیش از ۹۵ درصد به عنوان روش مناسب جهت تعیین محل ضایعه در بافت های نرم می تواند مورد استفاده قرار گیرد.

کلید واژه: مساله Forward، تقریب دیفیوژن، توابع گرین، تقریب کیرشهف، تقریب بورن

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.