مقاله بررسی وضعیت پسماند جامد خطرناک صنایع شهرستان دشتستان از نقطه نظر زیست محیطی


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی وضعیت پسماند جامد خطرناک صنایع شهرستان دشتستان از نقطه نظر زیست محیطی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی وضعیت پسماند جامد خطرناک صنایع شهرستان دشتستان از نقطه نظر زیست محیطی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی وضعیت پسماند جامد خطرناک صنایع شهرستان دشتستان از نقطه نظر زیست محیطی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی وضعیت پسماند جامد خطرناک صنایع شهرستان دشتستان از نقطه نظر زیست محیطی :

مقاله بررسی وضعیت پسماند جامد خطرناک صنایع شهرستان دشتستان از نقطه نظر زیست محیطی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز و زمستان ۱۳۸۷ در سلامت کار ایران از صفحه ۱۰ تا ۱۹ منتشر شده است.
نام: بررسی وضعیت پسماند جامد خطرناک صنایع شهرستان دشتستان از نقطه نظر زیست محیطی
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله صنایع
مقاله پسماند جامد خطرناک
مقاله سامانه اطلاعات جغرافیایی (GIS)
مقاله دشتستان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: پسماند به مواد جامد، مایع و گاز (غیر از فاضلاب) گفته می شود که به طور مستقیم و غیرمستقیم حاصل از فعالیت انسان بوده و در صورت عدم دفع صحیح، سبب آلودگی محیط زیست می گردد. در یک سیستم جغرافیایی امکان پیوند میان مجموعه های گوناگونی از اطلاعات جغرافیایی با اهداف مختلف تحلیلی که به طور همزمان با یکدیگر وابستگی مکانی و توصیفی دارند، وجود دارد. GIS پلی بین پایگاه داده های منابع و مدیریت است. هدف از این پژوهش بررسی وضعیت صنایع شهرستان دشتستان و تعیین میزان و نوع آلاینده های جامدی است که صنایع مذکور وارد محیط زیست می کنند و استفاده از اطلاعات حاصله جهت شناخت بیشتر وضعیت استقرار صنایع و پسماندهای تولیدی آنها در این شهرستان می باشد.
روش بررسی: در این تحقیق ۸ صنعت براساس نوع تولیدات و نوع پسماندهای جامد تولیدی هر صنعت از لحاظ مخاطره آمیزبودن ونیز براساس روش سرشماری در شهرستان مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت. سپس نقشه های توپوگرافی منطقه با مقیاس ۱۲۵۰۰۰ تهیه و با استفاده از دستگاه GPS و اطلاعات صنایع، موقعیت مکانی صنایع برداشت شد. اطلاعات مرحله قبل به سیستم اطلاعات جغرافیایی GIS منتقل گردید و با استفاده از چک لیست طراحی شده و استانداردهای موجود، فهرست و کد خطر هر صنعت تعیین شد.
یافته ها: براساس نقشه پراکنش صنایع مشخص شد. از مجموع ۸ واحد صنعتی ۳ واحد کاملا منطبق بر معیارهای استقرار نبوده و واحد صنعتی ۶ نیز قابلیت اخذ کد P مواد زائد جامد خطرناک را دارد. صنایع مذکور از نظر نحوه تولید و جمع آوری و انتقال پسماندهای جامد نیز مورد بررسی قرار گرفتند که از این میان در حدود ۱۷۴۵ تن در سال کل زائدات جامد تولیدی می باشد که %۹۹۱ آن پس از ذخیره و دپوی موقت بصورت روزانه، ماهیانه یا فصلی بازیافت می شود.
نتیجه گیری:‌ براساس این تحقیق مشخص گردید که %۶۲۵ از صنایع مورد مطالعه در مکان مناسب و منطبق با معیارهای اداره کل محیط زیست مستقر شده اند. با در نظر گرفتن تمامی شرایط در کل، محل استقرار صنایع در شهرستان مناسب بوده اما به استثنای ضعف موجود در شاخص فاصله از مرکز مسکونی و مرکز آموزشی در چند صنعت، می بایست نسبت به آلودگی احتمالی این مناطق توجه گردد. در زمینه دفع مواد زاید تولیدی نیز بدلیل درصد بالای بازیافت در بیشتر صنایع، میزان مواد دفعی کم می باشد، هر چند واحد صنعتی ۶ می بایست توسط کارشناسان ذیربط ارزیابی می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.