مقاله بررسی علل شغلی مرتبط با اختلالات گردن و کمر در پیرایشگران زن و مرد
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی علل شغلی مرتبط با اختلالات گردن و کمر در پیرایشگران زن و مرد دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی علل شغلی مرتبط با اختلالات گردن و کمر در پیرایشگران زن و مرد کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی علل شغلی مرتبط با اختلالات گردن و کمر در پیرایشگران زن و مرد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی علل شغلی مرتبط با اختلالات گردن و کمر در پیرایشگران زن و مرد :
مقاله بررسی علل شغلی مرتبط با اختلالات گردن و کمر در پیرایشگران زن و مرد که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در پاییز و زمستان ۱۳۸۷ در سلامت کار ایران از صفحه ۲۹ تا ۳۵ منتشر شده است.
نام: بررسی علل شغلی مرتبط با اختلالات گردن و کمر در پیرایشگران زن و مرد
این مقاله دارای ۷ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اختلالات گردن و کمر
مقاله آرایشگران
چکیده و خلاصهای از مقاله:
زمینه و هدف: بیماریهای شغلی از لحاظ پزشکی، اقتصادی، اجتماعی، فردی و بهره وری در محیط کار و تاثیر آن در ارایه کار مفید اهمیت زیادی داشته و با توجه به حساسیت این موضوع در کشورهای مختلف مورد توجه و تحقیق قرار گرفته اند. هدف از این پژوهش بررسی علل مرتبط با شغل در بروز اختلالات گردن و کمر در پیرایشگران زن ومرد ساکن در شهر کلاردشت بوده است.
روش بررسی: جامعه مورد بررسی ۳۳ نفر از پیرایشگران شهر کلاردشت (۱۹ نفر زن و ۱۴ نفر مرد) و روش نمونه گیری به صورت مراجعه مستقیم بوده است. از پرسشنامه در رابطه با مشخصات فردی، وضعیت کاری و تستهای Spinal Extension Endurance، Trunk Flexion Endurance، Muscle Strength Deep Cervical، تست دامنه حرکتی (از طریق اندازه گیری فاصله Chin to Chest و فاصله (Occiput to C7 استفاده شد.
یافته ها: چهارده نفر از افراد مورد مطالعه (%۴۲) از گردن درد و ۱۳ نفر (%۳۹) از کمردرد رنج می بردند.
طبق نتایج درصد ابتلای زنان به گردن درد بطور معنی داری بیشتر از مردان بود (P<0.05). اما در مقایسه Muscle strength, muscle endurance اندازه گیری شده در بین افراد سلام اختلاف معنی داری بود (P<0.05) بدین معنی که پیرایشگران با کمردرد و گردن درد قدرت و تحمل عضلانی کمتری داشتند. در سایر موارد در بین دو گروه اختلاف معنی دار آماری وجود نداشت.
نتیجه گیری: نتایج این تحقیق نشان داد که ضعف عضلانی و کاهش استقامت و تحمل عضله نسبت به انجام وظایف شغلی در آرایشگران میتواند از دلایل عمده ابتلا این گروه شغلی به ضایعات ستون فقرات گردنی و کمری باشد. لذا با آموزش ورزش های خاص و انجام آن در فواصل استراحت ضمن کار ممکن است بتوان از بروز چنین اختلالاتی جلوگیری کرد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.