بروز مولکول چسبنده سلولی لکوسیت فعال در کارسینومای سلول سنگ فرشی دهان و ارتباط آن با شاخص های بالینی و آسیب شناختی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بروز مولکول چسبنده سلولی لکوسیت فعال در کارسینومای سلول سنگ فرشی دهان و ارتباط آن با شاخص های بالینی و آسیب شناختی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بروز مولکول چسبنده سلولی لکوسیت فعال در کارسینومای سلول سنگ فرشی دهان و ارتباط آن با شاخص های بالینی و آسیب شناختی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بروز مولکول چسبنده سلولی لکوسیت فعال در کارسینومای سلول سنگ فرشی دهان و ارتباط آن با شاخص های بالینی و آسیب شناختی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بروز مولکول چسبنده سلولی لکوسیت فعال در کارسینومای سلول سنگ فرشی دهان و ارتباط آن با شاخص های بالینی و آسیب شناختی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : کومش

تعداد صفحات :۹

سابقه و هدف: هدف این مطالعه، بررسی بروز مولکول چسبنده سلولی لکوسیت فعال (Activate-leukocyte cell adhesion molecule, ALCAM) در کارسینومای سلول سنگ فرشی دهان (Oral squamous cell carcinoma, OSCC) برای شناخت آن در ارتباط با شاخص های مهم آسیب شناسی و پیش آگهی بیماری بود.مواد و روش ها: در یک مطالعه مقطعی، نمونه های مربوط به تومورهای OSCC مخاط دهان و زبان موجود در انیستیتو کانسر بیمارستان امام تهران هم زمان از نظر بروز ALCAM، اندازه تومور، درگیری غدد لنفاوی و تمایز بررسی شدند. تجزیه و تحلیل بر اساس مدل های رگرسیون لجستیک چندگانه انجام شد.یافته ها: ۳۹ نمونه از ضایعه زبان و ۱۹ نمونه از تومور مخاط دهان متعلق به ۳۵ مرد و ۲۳ زن با میانگین (انحراف معیار) سنی (۱۵.۶۹) ۵۸ سال بررسی شد.بیش از نیمی از ضایعات دارای تمایز خوب و دارای درگیری غدد لنفاوی بودند. از کل نمونه ها، ۴۲ نمونه (۷۲.۴%) از نظر بروز ALCAM مثبت بودند. شانس بروز کلی ALCAM در تومورهای با اندازه ۲۰ میلی متر و بیشتر، بالاتر بود (۰.۰۰۱=P، ۳.۹=OR). نسبت شانس بروز غشایی و سیتوپلاسمی ALCAM برای موارد مثبت از نظر متاستاز لنفاوی (۰.۰۳=P، OR=0.4) و افراد ۴۰ ساله و بالاتر (۰.۰۰۲=P، ۲.۷=OR) معنی دار گزارش شد. بین جنس، تمایز و محل ضایعه با بروز ALCAM رابطه معنی داری دیده نشد.نتیجه گیری: مطالعه ضمن تایید ارتباط هم سو میان بروز ALCAM و سایز تومور OSCC، موید ابهام در نقش ALCAM به عنوان یک شاخص «پارادوکس» می باشد. تحقیقات بعدی می تواند نقش ALCAM را در ارتباط با مراحل مختلف پیش رفت تومور روشن تر نماید.

کلید واژه: مولکول چسبنده سلولی لکوسیت فعال، کارسینوم سلول سنگ فرشی، نورویش های دهان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.