ارزیابی خواص نانوفیبر ژلاتین دارای اتصال عرضی با کافییک اسید به عنوان ترکیب فنولیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی خواص نانوفیبر ژلاتین دارای اتصال عرضی با کافییک اسید به عنوان ترکیب فنولیک دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی خواص نانوفیبر ژلاتین دارای اتصال عرضی با کافییک اسید به عنوان ترکیب فنولیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی خواص نانوفیبر ژلاتین دارای اتصال عرضی با کافییک اسید به عنوان ترکیب فنولیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی خواص نانوفیبر ژلاتین دارای اتصال عرضی با کافییک اسید به عنوان ترکیب فنولیک :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

هدف از این مطالعه تهیه و ارزیابی نانوالیاف ژلاتین دارای اتصال عرضی به روش الکتروریسی می باشد. بدین منظور یک ترکیب فنولیک طبیعی به نام کافییک اسید جهت ایجاد اتصال عرضی استفاده شده و در ادامه الکتروریسی ژلاتین انجام شده است. خواص محلول ژلاتینشامل هدایت الکتریکی، گرانروی و کشش سطحی مورد بررسی قرار گرفته اند. نانوالیاف ژلاتین به وسیله ی میکروسکوپ الکترونی روبشی(SEM (و طیف سنجی تبدیل فوریه مادون قرمز (FTIR (ارزیابی شدند. یافته ها حاکی از آن بود که ایجاد اتصال عرضی در ژلاتین به کمک کافییک اسید منجر به افزایش معنی داری در هدایت الکتریکی می گردد. این در حالی است که ایجاد اتصال عرضی سبب کاهش گرانروی و کشش سطحی می گردد. بر اساس تصاویر میکروسکوپی شکل الیاف تغییر چندانی نداشت اما پراکندگی قطر در الیاف مشاهدهشد. همچنین قطر متوسط الیاف نسبت به ژلاتین فاقد اتصال عرضی افزایش معنی داری را نشان داد. در بررسی مربوط به طیف سنجی مادون قرمز، این احتمال وجود دارد که کافییک اسید با گروه های C-N-C مولکول ژلاتین پیوند داده باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.