مقاله بررسی ارتباط اختلالات اسکلتی عضلانی با نتایج حاصل از معادله فاکس و ضربان قلب حین کار، در کارگران یک کارگاه سدسازی


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی ارتباط اختلالات اسکلتی عضلانی با نتایج حاصل از معادله فاکس و ضربان قلب حین کار، در کارگران یک کارگاه سدسازی دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ارتباط اختلالات اسکلتی عضلانی با نتایج حاصل از معادله فاکس و ضربان قلب حین کار، در کارگران یک کارگاه سدسازی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ارتباط اختلالات اسکلتی عضلانی با نتایج حاصل از معادله فاکس و ضربان قلب حین کار، در کارگران یک کارگاه سدسازی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ارتباط اختلالات اسکلتی عضلانی با نتایج حاصل از معادله فاکس و ضربان قلب حین کار، در کارگران یک کارگاه سدسازی :

مقاله بررسی ارتباط اختلالات اسکلتی عضلانی با نتایج حاصل از معادله فاکس و ضربان قلب حین کار، در کارگران یک کارگاه سدسازی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار و تابستان ۱۳۸۷ در سلامت کار ایران از صفحه ۵۵ تا ۶۰ منتشر شده است.
نام: بررسی ارتباط اختلالات اسکلتی عضلانی با نتایج حاصل از معادله فاکس و ضربان قلب حین کار، در کارگران یک کارگاه سدسازی
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اختلالات اسکلتی- عضلانی
مقاله حداکثر اکسیژن مصرفی
مقاله ضربان قلب حین کار
مقاله کارگران سدسازی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: شیوع اختلالات اسکلتی عضلانی در بین کارگران ساخت و ساز بالا بوده و این کارگران بیشترین زمان کار خود را با پوسچرهای نامناسب متعدد سپری می کنند لذا پرداختن به بررسی وضعیت ارگونومیک و سلامت شاغلین این صنعت حایز اهمیت است.
روش بررسی: این پژوهش یک مطالعه توصیفی، تحلیلی به روش مقطعی است که در سال ۱۳۸۶-۸۷ انجام شد. جامعه آماری پژوهش، کارگران یک کارگاه سدسازی در شهرستان تکاب ۱۱۰) نفر مرد) و ابزار پژوهش پرسشنامه نوردیک و دستگاه دیجیتال اندازه گیری ضربان قلب بود و برای برآورد ماکزیمم اکسیژن مصرفی افراد از معادله فاکس استفاده شد. نمونه گیری به روش تصادفی ساده بود در نهایت برای آنالیز داده ها از نرم افزار SPSS استفاده گردید.
یافته ها: میانگین سابقه کار کارگران ۳۶/۸۶۶/۸۶ ماه بود. بررسی ها نشان داد که بیشترین شیوع اختلالات اسکلتی عضلانی در ناحیه کمر (%۵۵۵) بوده و بین شیوع اختلالات با شغل، ساعات ایستاده و نشسته در حین کار، سابقه کار، سن، مصرف سیگار، تحصیلات، وزن، ماکزیمم اکسیژن مصرفی برآورد شده از طریق معادله فاکس و ضربان قلب اندازه گیری شده در حین کار رابطه معنی داری بدست آمد (p<0.05).
نتیجه گیری: نتایج این مطالعه نیز مشابه سایر تحقیقات در این زمینه، نشان داد که شیوع اختلالات اسکلتی عضلانی در کارگران سدسازی بالا بوده و همچنین با افزایش بارکاری، ضربان قلب حین کار و ماکزیمم اکسیژن مصرفی کارگران نیز افزایش یافته است. لذا پیشنهاد می شود در گزینش کارگران سدسازی که کارهای سنگین انجام میدهند شرایط فیزیکی مطلوب بدنی در نظر گرفته شده و مطابق با ظرفیت جسمانی شغل مورد نظر واگذار شود و شرایط ارگونومیک کار اصلاح گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.