مقاله کاربرد پرسشنامه ها در ارزیابی سوکت پروتزهای اندام تحتانی


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد پرسشنامه ها در ارزیابی سوکت پروتزهای اندام تحتانی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد پرسشنامه ها در ارزیابی سوکت پروتزهای اندام تحتانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد پرسشنامه ها در ارزیابی سوکت پروتزهای اندام تحتانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد پرسشنامه ها در ارزیابی سوکت پروتزهای اندام تحتانی :

مقاله کاربرد پرسشنامه ها در ارزیابی سوکت پروتزهای اندام تحتانی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در طب جانباز از صفحه ۳۸ تا ۴۱ منتشر شده است.
نام: کاربرد پرسشنامه ها در ارزیابی سوکت پروتزهای اندام تحتانی
این مقاله دارای ۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پرسشنامه
مقاله داده های کیفی
مقاله پروتزهای اندام تحتانی
مقاله ارزیابی سوکت

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: در گذشته ابزار مناسبی برای تقسیم بندی افراد آمپوته جهت تجویز پروتز مناسب برای آن ها وجود نداشت، ولی امروزه پرسشنامه های بسیاری در دسترس می باشند که در نقاط مختلف جهان مورد استفاده قرار گرفته اند و پایایی و روایی آن ها مستند شده است. اکثر پروتزیست ها نیز به این حقیقت واقفند که تجویز و ساخت پروتز بایستی بر مبنای نیاز واقعی آمپوته انجام شود.
پرسشنامه ها از مهم ترین ابزارها در انجام مطالعات کیفی هستند. آن ها ممکن است توسط آمپوته یا خود پژوهش گر، از طریق مصاحبه با آمپوته یا بر اساس توضیحات بیمار تکمیل شوند. استفاده از نمرات حاصل از پرسشنامه های مختلف که در مورد توانایی، عملکرد و راحتی سوکت می باشد، راهی برای کمی سازی متغیرهای کیفی است. امروزه پرسشنامه هایی در مورد استفاده از پروتز، جنبه های عملکردی آن و فعالیت های عمومی آمپوته وجوددارد، ولی هیچ کدام از آن ها اطلاعات کاملی در مورد این که چگونه پروتزی متناسب با توانایی واقعی یک آمپوته باید ساخت، ارایه نمی کنند.
هدف: در این مقاله به معرفی برخی از ابزارهای کمی سازی داده های کیفی مانند: PEQ، BPI، SCS و DMERC که در مطالعات پروتزهای اندام تحتانی کاربرد دارند، می پردازیم.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.