تعیین فراوانی استافیلوکوکوس ارئوس مولد آنتروتوکسین و مقاوم به متی سیلین در انواع مختلف شیرینی های خامه ایی عرضه شده در تعدادی از قنادی های شهرستان ارومیه


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین فراوانی استافیلوکوکوس ارئوس مولد آنتروتوکسین و مقاوم به متی سیلین در انواع مختلف شیرینی های خامه ایی عرضه شده در تعدادی از قنادی های شهرستان ارومیه دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین فراوانی استافیلوکوکوس ارئوس مولد آنتروتوکسین و مقاوم به متی سیلین در انواع مختلف شیرینی های خامه ایی عرضه شده در تعدادی از قنادی های شهرستان ارومیه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین فراوانی استافیلوکوکوس ارئوس مولد آنتروتوکسین و مقاوم به متی سیلین در انواع مختلف شیرینی های خامه ایی عرضه شده در تعدادی از قنادی های شهرستان ارومیه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین فراوانی استافیلوکوکوس ارئوس مولد آنتروتوکسین و مقاوم به متی سیلین در انواع مختلف شیرینی های خامه ایی عرضه شده در تعدادی از قنادی های شهرستان ارومیه :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه

تعداد صفحات :۹

لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

کلید واژه: استافیلوکوکوس ارئوس، انتروتوکسین، متی سیلین، شیرینی خامه ایی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.