مقاله بررسی قارچ های سطحی تاس ماهی ایرانی (Acipensr persicus) پرورشی و صید شده از دریای خزر


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
32 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی قارچ های سطحی تاس ماهی ایرانی (Acipensr persicus) پرورشی و صید شده از دریای خزر دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی قارچ های سطحی تاس ماهی ایرانی (Acipensr persicus) پرورشی و صید شده از دریای خزر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی قارچ های سطحی تاس ماهی ایرانی (Acipensr persicus) پرورشی و صید شده از دریای خزر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی قارچ های سطحی تاس ماهی ایرانی (Acipensr persicus) پرورشی و صید شده از دریای خزر :

مقاله بررسی قارچ های سطحی تاس ماهی ایرانی (Acipensr persicus) پرورشی و صید شده از دریای خزر که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران) از صفحه ۲۹۱ تا ۲۹۵ منتشر شده است.
نام: بررسی قارچ های سطحی تاس ماهی ایرانی (Acipensr persicus) پرورشی و صید شده از دریای خزر
این مقاله دارای ۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله فلور قارچی
مقاله تاس ماهی ایرانی
مقاله آبشش
مقاله باله
مقاله پوست

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
عفونت های قارچی ماهیان پراکندگی جهانی دارند که اغلب گونه های وحشی و پرورشی را تحت تاثیر قرار می دهند. هدف از مطالعه حاضر، جداسازی و شناسایی قارچ های سطحی در تاس ماهی ایرانی پرورشی و صید شده از دریای خزر بود. نمونه ها از پوست، باله و آبشش ماهیان تهیه و در محیط های کشت قارچی همراه با آنتی بیوتیک تلقیح و در دمای ۱±۲۳ درجه سانتیگراد نگهداری شدند. سیزده نوع قارچ از ماهیان جداسازی شد که شامل: آلترناریا آلترناتا، کلادوسپوریوم کاریونی، موکور، اورئوبازیدیوم، پنی سیلیوم سیترینوم، پنی سیلیوم نوتاتوم، پنی سیلیوم فرکوئینتس، پسیلومایسس، آسپرژیلوس فلاووس، آسپرژیلوس فومیگاتوس، سودوآلشریا بوئدی، رودوتورلا روبروم و فوزاریوم بودند. در این میان کلادوسپوریوم کاریونی بیشترین فراوانی را در بین قارچهای جدا شده از تاس ماهی ایرانی پرورشی (۹۵/۱۶ درصد) و صید شده از دریا (۱۷/۱۰ درصد) نشان داد. همچنین بیشترین و کمترین میزان قارچ ها بترتیب از باله (۶۸/۴۰ درصد) و پوست (۸۲/۲۸ درصد) ماهیان جدا شدند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.