بررسی اثر فیلم های حاوی نانوذرات نقره بر زمان ماندگاری رطب مضافتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر فیلم های حاوی نانوذرات نقره بر زمان ماندگاری رطب مضافتی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر فیلم های حاوی نانوذرات نقره بر زمان ماندگاری رطب مضافتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر فیلم های حاوی نانوذرات نقره بر زمان ماندگاری رطب مضافتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر فیلم های حاوی نانوذرات نقره بر زمان ماندگاری رطب مضافتی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم غذایی و تغذیه

تعداد صفحات :۱۰

مقدمه: هدف از این مطالعه بکارگیری فیلم های پلیمری حاوی نانوذرات نقره به عنوان روشی جدید، برای افزایش زمان ماندگاری و حفظ کیفیت در محصول تجاری-صادراتی استان کرمان و همچنین تعیین دمای مطلوب برای نگهداری این محصول می باشد.مواد و روش ها: در این تحقیق بعد از تهیه فیلم های نانوکامپوزیتی حاوی نانوپودر نقره (۳% و ۵%) رطب مضافتی عزیزاباد بم درون پوشش ها بسته بندی شده و همراه نمونه های شاهدشان در چهار دمای ۵۰oC، ۲۰oC،۸oC و ۴oCذخیره شدند. این نمونه ها ۲، ۷، ۲۱ و ۵۳ روز پس از ذخیره سازی تحت آزمایشات تایید شده توسط موسسه تحقیقات استاندارد صنعتی ایران برای خرما که شامل آزمایشات pH، TSS، اسیدیته و قند احیاء می باشد، قرار گرفتند.یافته ها: به طور کلی همان طور که انتظار می رفت با افزایش اسیدیته، مقدار pH در هر دو نمونه ۳% و ۵% و شاهد کاهش یافت همچنین مقدار اسیدیته در نمونه های ۵% نسبت به نمونه های ۳% و شاهد تقریبا در تمامی تیمارها کمتر بود و مقدار pH برای این نمونه ها تقریبا مقدار بیشتری از نمونه های ۳% و شاهد داشت. با بررسی اعداد بدست آمده از ازمایشات قند احیاء، مشخص شد که مقادیر قند احیاء مربوط به نمونه های شاهد از مقادیر مربوط به نمونه های ۳% و ۵% کمتربود. مقدار TSS نیز که مربوط به میزان رسیده بودن نمونه هاست در نمونه های مختلف مقادیر متفاوتی داشت.نتیجه گیری: بیشترین زمان ماندگاری مربوط به نمونه های بسته بندی شده در پوشش های حاوی ۵% نانوپودر نقره به مدت ۵۳ روز و بهترین دما برای نگهداری نمونه ها دمای ۴oC تعیین شد.

کلید واژه: رطب مضافتی، زمان ماندگاری، نانوذرات، نانوذرات نقره

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.