مقاله بررسی ۶ ساله انواع زخم های دهانی در مراجعین به بخش بیماری های دهان دانشکده دندان پزشکی مشهد


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی ۶ ساله انواع زخم های دهانی در مراجعین به بخش بیماری های دهان دانشکده دندان پزشکی مشهد دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ۶ ساله انواع زخم های دهانی در مراجعین به بخش بیماری های دهان دانشکده دندان پزشکی مشهد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ۶ ساله انواع زخم های دهانی در مراجعین به بخش بیماری های دهان دانشکده دندان پزشکی مشهد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ۶ ساله انواع زخم های دهانی در مراجعین به بخش بیماری های دهان دانشکده دندان پزشکی مشهد :

مقاله بررسی ۶ ساله انواع زخم های دهانی در مراجعین به بخش بیماری های دهان دانشکده دندان پزشکی مشهد که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در مجله گوش، گلو، بینی و حنجره ایران از صفحه ۸۹ تا ۹۴ منتشر شده است.
نام: بررسی ۶ ساله انواع زخم های دهانی در مراجعین به بخش بیماری های دهان دانشکده دندان پزشکی مشهد
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اپیدمیولوژی
مقاله زخم های دهانی
مقاله فراوانی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: زخم های دهانی همواره یکی از شایع ترین ضایعات دهانی و علل مراجعه بیماران به بخش بیماری های دهان می باشد. این مطالعه با هدف تعیین میزان شیوع انواع مختلف زخم های دهانی در بیماران مراجعه کننده به بخش بیماری های دهان دانشکده دندان پزشکی مشهد انجام پذیرفت.
روش کار: این مطالعه توصیفی و گذشته نگر بر روی پرونده ۲۹۴ بیمار مبتلا به زخم دهانی که مابین سال های ۱۳۸۰ تا ۱۳۸۶ به بخش بیماری های دهان دانشکده دندان پزشکی مشهد مراجعه نموده بودند صورت پذیرفت. اطلاعات از پرونده بیماران استخراج شده و با استفاده از آمار توصیفی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند.
نتایج: آفت شایع ترین زخم دهانی را در افراد مراجعه کننده تشکیل می داد (۲۷۹%). میزان بروز زخم های دهانی در زنان بیشتر از مردان بود. شایع ترین محل زخم های دهان (۴۴۲%) در زبان بود و بیشترین زخم های دهانی در سن ۲۱ تا ۴۰ سال دیده شد. هم چنین زخم های دهانی بیشتر به صورت متعدد (۷۶%) در دهان دیده شد.
نتیجه گیری: زخم های دهانی از شایع ترین علل مراجعه بیماران به بخش بیماری های دهان می باشد. با توجه به تفاوت های جغرافیایی، مطالعات اپیدمیولوژیک می تواند کمک شایانی به تشخیص این دسته از ضایعات نماید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.