رنگدانه پیوردین به عنوان بیومارکر در شناسایی سودوموناس در مواد غذایی و بهداشتی


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 رنگدانه پیوردین به عنوان بیومارکر در شناسایی سودوموناس در مواد غذایی و بهداشتی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد رنگدانه پیوردین به عنوان بیومارکر در شناسایی سودوموناس در مواد غذایی و بهداشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی رنگدانه پیوردین به عنوان بیومارکر در شناسایی سودوموناس در مواد غذایی و بهداشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن رنگدانه پیوردین به عنوان بیومارکر در شناسایی سودوموناس در مواد غذایی و بهداشتی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فصلنامه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی

تعداد صفحات :۱۲

سابقه و هدف: Pseudomonas aeruginosa باکتری فرصت طلب بیمارستانی با توانایی تولید رنگدانه های فلورسنت چون پیوردین، پیوروبین و غیرفلورسنتی پیوسیانین می باشد. هدف از انجام این تحقیق تحریک تولید رنگدانه پیوردین به عنوان بیومارکر جهت شناسایی سریع باکتری فوق در مواد غذایی و بهداشتی است.روش بررسی: در این تحقیق از غلظت های مختلف سولفات کادمیوم جهت تحریک تولید رنگدانه فلورسنت پیوردین استفاده گردید. تایید نوع رنگدانه بر اساس بیشینه جذب و حلالیت در آب، اسید استیک و کلروفورم تعیین شد. الگوی رشد باکتری برحسب میزان تولید رنگدانه در شرایط بهینه همزدن، دمایی، نوع محیط کشت، منابع کربن و ازت تعیین گردید. رابطه میزان تولید رنگدانه و تعداد باکتری برحسب توده سلولی و میزان جذب محاسبه شد. ردیابی باکتری برحسب میزان تولید رنگدانه به عنوان بیومارکر در مواد غذایی (ماکارونی، آب سیب) و مواد بهداشتی (مایع دستشویی و ظرف شویی) بررسی و با روش استاندارد مقایسه گردید.یافته ها: نتایج حاصل از این تحقیق بیشینه جذب نوری رنگدانه استخراج شده را ۴۰۳ نانومتر و حلالیت آن را در آب و اسید استیک تایید نمود. غلظت های ۰.۳-۰.۵mM سولفات کادمیوم سبب تحریک تولید رنگدانه فلورسنت در باکتری شد. بیشینه تولید رنگدانه فلورسنت برحسب توده سلولی در شرایط دور rpm 150، دمای ۳۵oC، حضور کادمیوم۰.۵ mM ،۱% ساکارز و نیترات پتاسیم، ۳۳۰mgml-1 تعیین گردید.نتیجه گیری: سرعت ردیابی Pseudomonas aeruginosa در مواد غذایی و بهداشتی آلوده به باکتری برحسب توان تولید رنگدانه فلورسنت با شرایط فوق الذکر از ۷۲ ساعت به ۲۰ ساعت، نسبت به روش استاندارد کاهش نشان داد.

کلید واژه: Pseudomonas aeruginosa، پیوردین، بیومارکر

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.