مقاله سنخ شناسی فرزندپروری خانواده (ترکیب سبک فرزندپروری پدر و مادر) و تاثیر آن بر اضطراب و افسردگی نوجوانان پسر: رویکردی نو به فرزندپروری


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله سنخ شناسی فرزندپروری خانواده (ترکیب سبک فرزندپروری پدر و مادر) و تاثیر آن بر اضطراب و افسردگی نوجوانان پسر: رویکردی نو به فرزندپروری دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله سنخ شناسی فرزندپروری خانواده (ترکیب سبک فرزندپروری پدر و مادر) و تاثیر آن بر اضطراب و افسردگی نوجوانان پسر: رویکردی نو به فرزندپروری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله سنخ شناسی فرزندپروری خانواده (ترکیب سبک فرزندپروری پدر و مادر) و تاثیر آن بر اضطراب و افسردگی نوجوانان پسر: رویکردی نو به فرزندپروری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله سنخ شناسی فرزندپروری خانواده (ترکیب سبک فرزندپروری پدر و مادر) و تاثیر آن بر اضطراب و افسردگی نوجوانان پسر: رویکردی نو به فرزندپروری :

مقاله سنخ شناسی فرزندپروری خانواده (ترکیب سبک فرزندپروری پدر و مادر) و تاثیر آن بر اضطراب و افسردگی نوجوانان پسر: رویکردی نو به فرزندپروری که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در اصول بهداشت روانی از صفحه ۱۸۵ تا ۱۹۴ منتشر شده است.
نام: سنخ شناسی فرزندپروری خانواده (ترکیب سبک فرزندپروری پدر و مادر) و تاثیر آن بر اضطراب و افسردگی نوجوانان پسر: رویکردی نو به فرزندپروری
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اضطراب
مقاله افسردگی
مقاله سبک فرزندپروری
مقاله سنخ شناسی
مقاله فرزندپروری خانواده
مقاله نوجوانان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: پدران و مادران در طیف وسیعی از ویژگی های لازم برای فرزندپروری با هم متفاوتند و ترکیب های متفاوت شیوه های فرزندپروری پدرانه و مادرانه با سازگاری و سلامت نوجوانان ارتباط دارد. محیط خانواده و شیوه های فرزندپروری نتایج مهمی را در رشد روانی اجتماعی فرزندان به بار می آورند. هدف از پژوهش حاضر بررسی تاثیر ترکیب سبک های فرزندپروری پدر و مادر بر اضطراب و افسردگی نوجوانان است.
روش کار: نمونه ای ۳۵۶ نفری از دانش آموزان دبیرستان های پسرانه دولتی عادی شهر اصفهان در سال تحصیلی ۸۸-۸۷ به صورت خوشه ای چند مرحله ای انتخاب شدند و پرسش نامه های سبک فرزندپروری، اضطراب و افسردگی بک را تکمیل نمودند. با ترکیب سبک فرزندپروری پدر و مادر، سنخ فرزندپروری خانواده استخراج شد و میزان اضطراب و افسردگی نوجوانان در سنخ های مختلف با روش تحلیل واریانس یک سویه و آزمون تعقیبی شفه مورد مقایسه قرار گرفت.
یافته ها: تحلیل یافته های پژوهش نشان داد داشتن حداقل یک والد مقتدر و یا پدر و مادری هر دو آسان گیر، نتایج بهتری را برای نوجوانان در پی دارد (P<0.001). در مقابل بی اعتنایی هر دو والد ضعیف ترین سنخ از نظر پیامدها برای نوجوانان است (P<0.001) و در سنخ های در برگیرنده یک والد بی اعتنا، بی اعتنایی مادر نتایج نامطلوب تری دارد (P<0.001).
نتیجه گیری: افسردگی و اضطراب پایین تر حاصل اعمال پذیرش و کنترل مطلوب هردو والد یا حداقل یکی از آن ها بر نوجوان و یا همسانی والدین در سبک های فرزندپروری است و پیامدهای نامطلوب تر حاصل حداقل کنترل و پذیرش و یا تضاد آشکار پدر و مادر است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.