بررسی کارایی فرآیند الکتروفنتون در تصفیه محلول های آبی حاوی فرمالدهید با غلظت بالا توسط الکترودهای آلومینیم و آهن


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی کارایی فرآیند الکتروفنتون در تصفیه محلول های آبی حاوی فرمالدهید با غلظت بالا توسط الکترودهای آلومینیم و آهن دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی کارایی فرآیند الکتروفنتون در تصفیه محلول های آبی حاوی فرمالدهید با غلظت بالا توسط الکترودهای آلومینیم و آهن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی کارایی فرآیند الکتروفنتون در تصفیه محلول های آبی حاوی فرمالدهید با غلظت بالا توسط الکترودهای آلومینیم و آهن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی کارایی فرآیند الکتروفنتون در تصفیه محلول های آبی حاوی فرمالدهید با غلظت بالا توسط الکترودهای آلومینیم و آهن :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی کردستان

تعداد صفحات :۱۳

زمینه و هدف: استفاده از فرمالدهید به دلیل واکنش پذیری بالا، ماهیت بی رنگ، پایداری، خلوص در اشکال تجاری و قیمت پائین در صنایع افزایش یافته است. طبق لیست CERCLA فرمالدهید ماده ای خطرناک و سمی برای انسان و محیط زیست است. هدف از این تحقیق بررسی کارایی فرآیند الکتروفنتون در پیش تصفیه فاضلاب صنعتی حاوی غلظت بالای فرمالدهید است.روش بررسی: این تحقیق مطالعه ای تجربی – آزمایشگاهی است که ابتدا راکتور آن طراحی و ساخته شد. سپس زمان بهینه انجام فرآیند تعیین شد. با یافتن زمان واکنش بهینه و ثابت نگه داشتن آن، pH بهینه انجام واکنش تعیین شد. با بهینه سازی pH فرآیند و زمان واکنش، اثر سایر پارامترهای راهبری مانند غلظت پراکسید هیدروژن اولیه، نوع چیدمان الکترودهای آهن و آلومینیم به عنوان آند و کاتد در دانسیته جریان ثابت، تحت شرایط هواده ۱ لیتر در دقیقه و در تصفیه فاضلاب سنتتیک حاوی غلظت اولیه ۷۵۰۰ میلی گرم بر لیتر فرمالدهید مورد بررسی قرار گرفت. آنالیز و تفسیر داده ها با استفاده از نرم افزار MS Excel 2010 و انحراف معیار استاندارد انجام شد.یافته ها: طبق نتایج بدست آمده کارایی حذف فرمالدهید با استفاده از فرآیند الکتروفنتون با افزایش pH و غلظت پراکسید هیدروژن اولیه افزایش می یابد. راندمان حذف فرمالدهید با استفاده از این فرآیند با افزایش زمان ماند تا ۱۰ دقیقه افزایش می یابد و پس از ۱۰ دقیقه با افزایش زمان واکنش کارآیی سیستم کاهش می یابد. همچنین مشخص شد که در چیدمان الکترودها به صورت آند آهن و کاتد آهن راندمان حذف فرمالدهید از سایر چیدمان های ممکن بین الکترودهای آهن و آلومینیم مورد آزمایش بیشتر است.نتیجه گیری: مطابق با نتایج آزمایش های انجامی حداکثر راندمان حذف فرمالدهید، ۷۱.۵۴ درصد، در شرایط راهبری pH= 10، شدت جریان برابر با ۸.۵۰ میلی آمپر بر سانتی مترمربع، در مدت زمان ۱۰ دقیقه، با غلظت اولیه ۵۰ میلی مول بر لیتر از هیدروژن پراکسید و با استفاده از الکترودهای آند آهن – کاتد آهن، بدست آمد.

کلید واژه: فاضلاب صنعتی، فرمالدهید، الکتروفنتون، الکترود آهن، الکترود آلومینیم

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.