مقاله رویکرد محیطی به توسعه منطقه ای و محرومیت در حوزه آبخیز قزل اوزن


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله رویکرد محیطی به توسعه منطقه ای و محرومیت در حوزه آبخیز قزل اوزن دارای ۳۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله رویکرد محیطی به توسعه منطقه ای و محرومیت در حوزه آبخیز قزل اوزن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله رویکرد محیطی به توسعه منطقه ای و محرومیت در حوزه آبخیز قزل اوزن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله رویکرد محیطی به توسعه منطقه ای و محرومیت در حوزه آبخیز قزل اوزن :

مقاله رویکرد محیطی به توسعه منطقه ای و محرومیت در حوزه آبخیز قزل اوزن که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۸ در علوم محیطی از صفحه ۸۷ تا ۱۱۶ منتشر شده است.
نام: رویکرد محیطی به توسعه منطقه ای و محرومیت در حوزه آبخیز قزل اوزن
این مقاله دارای ۳۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله عوامل محیط طبیعی
مقاله توسعه منطقه ای
مقاله سازمان فضایی اسکان
مقاله محرومیت های اجتماعی- اقتصادی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در دهه اول پس از انقلاب اسلامی ایران، چند دوره مطالعات شناسایی مناطق محروم کشور توسط سازمان برنامه و بودجه با هدف سیاست گزاری محرومیت زدایی،‌ منجر به تشخیص حوزه آبخیز قزل اوزن به عنوان یکی از محروم ترین مناطق کشور گردید. وزارت جهاد سازندگی در سال ۱۳۷۲ متولی مطالعات تفصیلی و برنامه ریزی توسعه منطقه ای این حوزه گردید. مطالعات در ۱۹ بخش محیطی، اجتماعی و اقتصادی در سه مرحله به مدت ۵ سال توسط گروهی مرکب از اساتید دانشگاه و کارشناسان منتخب کشور آگاهی های آموزنده ای برای مبانی برنامه ریزی توسعه حوزه به بار آورد. مناسبات میان عوامل محیطی، روابط میان این عوامل و فعالیت های تولیدی و عمرانی جوامع حوزه و نیز علل عقب ماندگی و محرومیت نسبی حوزه از سایر مناطق کشور از مهم ترین دست یافته های این مطالعات است، که بی تردید می تواند چراغ راهی برای شناخت سایر مناطق محروم کشور باشد. این مقاله با هدف تشریح مهم ترین روابط علت و معلولی میان عوامل اکوسیستم و توسعه حوزه آبخیز قزل اوزن ارایه می گردد. نتایج مطالعات نشان می دهد (۱ توزیع نابرابر و پراکنده منابع طبیعی به طور تاریخی عامل پدید آمدن شمار کثیری روستای کوچک گردیده که هم اکنون بیش از یک چهارم آنها متروکه اند. فقدان مراکز شهری با نقش مکان مرکزی، همراه با اقلیم و سرزمین ناهموار شبکه ارتباطات ضعیفی را پدید آورده به نحوی که بخش بزرگی از نیازهای کالا و خدمات ساکنین با مراجعه به مراکز شهری بیرون از حوزه تامین می گردد. به موازات عوامل و فرایندهای طبیعی، روش های سنتی دامداری و کشاورزی نقش فزاینده ای در تخریب منابع طبیعی دارند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.