مقاله اثر آزیترومایسین بر لیشمانیوز جلدی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
20 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر آزیترومایسین بر لیشمانیوز جلدی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر آزیترومایسین بر لیشمانیوز جلدی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر آزیترومایسین بر لیشمانیوز جلدی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر آزیترومایسین بر لیشمانیوز جلدی :

مقاله اثر آزیترومایسین بر لیشمانیوز جلدی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۷ در بیماریهای عفونی و گرمسیری ایران از صفحه ۵ تا ۸ منتشر شده است.
نام: اثر آزیترومایسین بر لیشمانیوز جلدی
این مقاله دارای ۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله لیشمانیوز جلدی
مقاله درمان
مقاله آزیترومایسین
مقاله خوزستان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سابقه و هدف: لیشمانیوز جلدی یک مشکل عمده بهداشت عمومی در ایران است. ترکیبات آنتی موان پنج ظرفیتی در اکثر مناطقی که این بیماری شایع است بعنوان اولین داروی انتخابی در درمان بیماری بکار میروند. این داروها بمدت ۴ هفته بصورت تزریقی باید بکار روند و اکثرا سمی هستند. تلاش در جهت دستیابی به داروهای ارزان تر با تحمل بالا و مطمئن با جدیت زیادی انجام میشود. این مطالعه با هدف تعیین اثر بخشی آزیترومایسین بر لیشمانیوز جلدی در استان خوزستان انجام شد.
روش کار: در یک کارآزمایی بالینی ۵۴ بیمار مبتلا به لیشمانیوز جلدی مورد مطالعه قرار گرفتند. بیماران بطور تصادفی در دو گروه جای داده شدند. ۲۸ نفر در گروه درمان با آ‍زیترومایسین و ۲۶ نفر بعد از یکسان سازی سنی جنسی و نوع ضایعه در گروه کنترل مورد مطالعه قرار گرفتند. آزیترومایسین بمقدار ۵۰۰ میلیگرم یکبار در روز بمدت ۲۸ روز به بیماران داده شد. به گروه شاهد دارویی داده نشد. بیماران در روزهای ۲۸، ۱۴ و ماههای ۲ و ۵ از نظر وضعیت زخم پیگیری شدند. داده ها در نرم افزار SPSS, 11.5 محصول آمریکا و با استفاده از آزمون مربع کای (یا تست دقیق فیشر) تجزیه و تحلیل شد.
یافته ها: میانگین سنی بیماران ۲۰۲۶±۸۴۵ سال و نسبت سنی مذکر به مونث ۱۵ به ۱ بود. نیمی از بیماران ساکن مناطق روستایی بودند. در پایان مدت درمان ۱۳ نفر (%۴۶۴) در گروه درمان و ۴ نفر (%۱۵۴) در گروه شاهد بهبود یافتند (p=0.02). فقط یک مورد عود در گروه آزیترومایسین دیده شد ولی عارضه دارویی جدی و قابل توجهی دیده نشد.
نتیجه گیری: آزیترومایسین در درمان بیماران مبتلا به سالک ایرانی اثرات قابل قبولی دارد و احتمالا می توان آنرا به عنوان داروی جانشین استفاده کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.