مقاله بررسی ارزش تشخیصی آسپیراسیون با سوزن باریک در تشخیص سیتولوژیک توده های غدد بزاقی


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی ارزش تشخیصی آسپیراسیون با سوزن باریک در تشخیص سیتولوژیک توده های غدد بزاقی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ارزش تشخیصی آسپیراسیون با سوزن باریک در تشخیص سیتولوژیک توده های غدد بزاقی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ارزش تشخیصی آسپیراسیون با سوزن باریک در تشخیص سیتولوژیک توده های غدد بزاقی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ارزش تشخیصی آسپیراسیون با سوزن باریک در تشخیص سیتولوژیک توده های غدد بزاقی :

مقاله بررسی ارزش تشخیصی آسپیراسیون با سوزن باریک در تشخیص سیتولوژیک توده های غدد بزاقی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در کومش از صفحه ۶۱ تا ۶۵ منتشر شده است.
نام: بررسی ارزش تشخیصی آسپیراسیون با سوزن باریک در تشخیص سیتولوژیک توده های غدد بزاقی
این مقاله دارای ۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله توده های بدخیم
مقاله توده های خوش خیم
مقاله غدد بزاقی
مقاله آسپیراسیون با سوزن باریک
مقاله دقت تشخیصی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سابقه و هدف: آسپیراسیون با سوزن باریک (Fine needle aspiration, FNA) یکی از روش های تشخیصی مهم در بررسی توده های بزاقی است که به علت ساده و مقرون به صرفه بودن مورد توجه است. هدف از این مطالعه مقایسه نتایج FNA توده های غدد بزاقی با نتایج حاصل از بررسی های هیستولوژیک بعد از اکسیزیون می باشد.
مواد و روش ها: در این مطالعه ارزیابی ارزش تشخیصی، ۵۱ بیمار با شکایت توده غدد بزاقی در طی مدت ۳۰ ماه (فروردین ۱۳۸۴ تا مهرماه ۱۳۸۶) در بخش های گوش، حلق و بینی و پاتولوژی بیمارستان امام خمینی تبریز مورد بررسی قرار گرفتند. در این بیماران ابتدا FNA و سپس بررسی های هیستوپاتولوژیک پس از اکسیزیون صورت گرفت. قدرت تشخیصی و تمایزی FNA در این زمینه با در نظر گرفتن نتایج بررسی هیستوپاتولوژیک به عنوان تشخیص نهایی تعیین گردید.
یافته ها: ۵۱ بیمار، ۳۰ زن و ۲۱ مرد با سن متوسط
(۱۷-۸۰) ۳۲۸۷±۱۶۴۱ سال وارد مطالعه شدند. ۴۶ توده در غده پاروتید، ۴ توده در غده ساب مندیبولار و ۱ توده در غده زیرزبانی قرار داشت. نتایج FNA از نظر خوش خیم یا بدخیم بودن توده در ۴۲ (۴/۸۲ درصد) مورد با تشخیص قطعی مطابقت داشت. میزان مطابقت در توده های خوش خیم ۴/۸۵ و در توده های بدخیم ۶۰ درصد بود. حساسیت، ویژگی، ارزش اخباری مثبت، ارزش اخباری منفی و دقت FNA در تشخیص و تمایز توده های خوش خیم از تومورهای بدخیم غدد بزاقی به ترتیب ۴/۸۵، ۳، ۳۰/۳، ۸۳/۳۳ و ۵/۷۴ درصد بود.
نتیجه گیری: میزان مطابقت بالایی بین نتایج FNA و تشخیص نهایی هیستوپاتولوژیک در توده های غدد بزاقی وجود دارد. حساسیت این روش در تشخیص و تمایز توده های خوش خیم از بدخیم بالا و ویژگی آن کم است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.