مقاله حساسیت آنتی بیوتیکی به سفالوسپورین های نسل سوم و شیوع تولید بتالاکتامازهای وسیع الطیف از خانواده TEM در ایزوله های بالینی اشریشیاکلی و کلبسیلا پنومونیه جمع آوری شده از بیمارستانهای شهر تهران


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله حساسیت آنتی بیوتیکی به سفالوسپورین های نسل سوم و شیوع تولید بتالاکتامازهای وسیع الطیف از خانواده TEM در ایزوله های بالینی اشریشیاکلی و کلبسیلا پنومونیه جمع آوری شده از بیمارستانهای شهر تهران دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله حساسیت آنتی بیوتیکی به سفالوسپورین های نسل سوم و شیوع تولید بتالاکتامازهای وسیع الطیف از خانواده TEM در ایزوله های بالینی اشریشیاکلی و کلبسیلا پنومونیه جمع آوری شده از بیمارستانهای شهر تهران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله حساسیت آنتی بیوتیکی به سفالوسپورین های نسل سوم و شیوع تولید بتالاکتامازهای وسیع الطیف از خانواده TEM در ایزوله های بالینی اشریشیاکلی و کلبسیلا پنومونیه جمع آوری شده از بیمارستانهای شهر تهران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله حساسیت آنتی بیوتیکی به سفالوسپورین های نسل سوم و شیوع تولید بتالاکتامازهای وسیع الطیف از خانواده TEM در ایزوله های بالینی اشریشیاکلی و کلبسیلا پنومونیه جمع آوری شده از بیمارستانهای شهر تهران :

مقاله حساسیت آنتی بیوتیکی به سفالوسپورین های نسل سوم و شیوع تولید بتالاکتامازهای وسیع الطیف از خانواده TEM در ایزوله های بالینی اشریشیاکلی و کلبسیلا پنومونیه جمع آوری شده از بیمارستانهای شهر تهران که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۷ در بیماریهای عفونی و گرمسیری ایران از صفحه ۳۱ تا ۳۸ منتشر شده است.
نام: حساسیت آنتی بیوتیکی به سفالوسپورین های نسل سوم و شیوع تولید بتالاکتامازهای وسیع الطیف از خانواده TEM در ایزوله های بالینی اشریشیاکلی و کلبسیلا پنومونیه جمع آوری شده از بیمارستانهای شهر تهران
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اشریشیاکلی
مقاله کلبسیلا پنومونیه
مقاله بتالاکتامازهای وسیع الطیف
مقاله ESBL
مقاله TEM

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سابقه و هدف: باسیل های گرم منفی تولید کننده بتالاکتامازهای وسیع الطیف (ESBLs) امروزه یک نگرانی در حال رشد در پزشکی هستند. تولید ESBLs موجب مقاومت گسترده باکتری به سفالوسپورین های نسل سوم و مونوباکتام ها می شود. شمار زیادی از ژنها شناسایی شده اند که آنزیمهای بتالاکتاماز وسیع الطیف را رمزبندی می کنند. بتالاکتامازهای خانواده TEM با بیش از ۱۶۰ تیپ بزرگترین گروه این آنزیمها را تشکیل می دهد. تیپ های مختلف این خانواده آنزیمی در مناطق مختلف جغرافیایی شیوع متفاوتی دارند.
در این تحقیق ایزوله های بالینی اشریشیاکلی و کلبسیلا پنومونیه بدست آمده از بیمارستانهای شهر تهران برای حساسیت آنتی بیوتیکی به سفالوسپورین های نسل سوم و شیوع ژنهای ESBLs از خانواده TEM مورد بررسی قرار گرفته اند.
روش کار: از یک مجموعه ۳۰۲ ایزوله باکتریال شامل ۱۵۴ ایزوله اشریشیاکلی و ۱۴۸ ایزوله کلبسیلا پنومونیه که در دوره زمانی شش ماه (مهر تا اسفند ماه) از نمونه های بالینی بیماران در بیمارستان های مرکز طبی کودکان، امام خمینی و شهید مصطفی خمینی تهران جدا شدند، در این تحقیق استفاده شد. حساسیت آنتی بیوتیکی به سفالوسپورین های نسل سوم با تعیین MICهای ایزوله های باکتریال برای سفتازیدیم و سفتریاکسون به روش رقت در آگار استاندارد مشخص شد. شناسایی تولید ESBLs در سطح فنوتیپی بر پایه کاهش MICهای ایزوله های باکتریال برای سفتازیدیم و سفتریاکسون در ترکیب با اسید کلاوولانیک در مقایسه با آنتی بیوتیکها به تنهایی صورت گرفت. معیارهای توصیه شده CLSI برای تعیین حساسیت آنتی بیوتیکی و شناسایی ESBLs بکار رفت. ایزوله های فنوتیپ مثبت ESBL با روش PCR و استفاده از پرایمرهای اختصاصی ژنهای خانواده TEM مورد آ‍زمایش قرار گرفتند.
یافته ها: نسبت کلی تولید کننده های ESBLs 58% مشخص شد که آن برای کلبسیلا پنومونیه (۶۴%) و برای اشریشیاکلی (۵۲%) بود. از ایزوله های فنوتیپ مثبت اشریشیاکلی و کلبسیلا پنومونیه به ترتیب ۵۸% و ۳۴% بتالاکتامازهای وسیع الطیف خانواده TEM را تولید می کردند. به ترتیب ۴۵% و ۱۷% از ایزوله های اشریشیاکلی و کلبسیلا پنومونیه دارای دو خصوصیت عدم تولید ESBLs و حساسیت به سفتازیدیم MIC) کمتر یا برابر یک میلی گرم در لیتر) بودند، اما ۳۰% و ۳% از ایزوله های بالینی همان گونه (به ترتیب)، تولید کننده ESBLs ولی دارای MICهایی در بازه حساس یا اینترمدیت ۲) تا ۱۶ میلی گرم در لیتر) برای سفتازیدیم بودند. ۴۶% و ۱۷% از ایزوله های اشریشیاکلی و کلبسیلا پنومونیه (به ترتیب) بدون تولید ESBLs و حساس به سفتریاکسون MIC) کمتر یا برابر ۱ میلی گرم در لیتر) بودند. ولی ۲۳% و ۶% انوع ایزوله ها (به ترتیب)، تولید کننده ESLBs و دارای MICهایی دربازه حساس با اینترمدیت ۲) یا ۱۶ میلی گرم در لیتر) برای سفتریاکسون بودند.
نتیجه گیری: تولید بتالاکتامازهای وسیع الطیف در ایزوله های اشریشیاکلی و کلبسیلا پنومونیه در بیمارستانهای مرکز طبی کودکان، امام خمینی و شهید مصطفی خمینی تهران بسیار شایع است. در بخشی از این ایزوله های بالینی نوع بتالاکتامازهای وسیع الطیف تولیدی از خانواده آنزیمهای TEM می باشد. درصد قابل توجهی از ایزوله های ESBLs مثبت هر دو نوع ارگانیسم MICهایی در محدوده حساس یا غیرمقاوم به بعضی سفالوسپورین های نسل سوم را دارند. از آنجاییکه این قبیل ایزوله ها با آزمایش های معمول آنتی بیوگرام بعنوان مقاوم به سفالوسپورین های نسل سوم قابل شناسایی نیستند، اجرای آزمایش های شناسایی ESBLs در بیمارستان های مورد مطالعه ضروری می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.