مقاله بررسی عوارض استرپتوکیناز وریدی در بیماران بالای ۷۰ سال مبتلا به انفارکتوس حاد میوکارد
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی عوارض استرپتوکیناز وریدی در بیماران بالای ۷۰ سال مبتلا به انفارکتوس حاد میوکارد دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی عوارض استرپتوکیناز وریدی در بیماران بالای ۷۰ سال مبتلا به انفارکتوس حاد میوکارد کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی عوارض استرپتوکیناز وریدی در بیماران بالای ۷۰ سال مبتلا به انفارکتوس حاد میوکارد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی عوارض استرپتوکیناز وریدی در بیماران بالای ۷۰ سال مبتلا به انفارکتوس حاد میوکارد :
مقاله بررسی عوارض استرپتوکیناز وریدی در بیماران بالای ۷۰ سال مبتلا به انفارکتوس حاد میوکارد که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در مجله دانشگاه علوم پزشکی پارس (دانشگاه علوم پزشکی جهرم) از صفحه ۷ تا ۱۴ منتشر شده است.
نام: بررسی عوارض استرپتوکیناز وریدی در بیماران بالای ۷۰ سال مبتلا به انفارکتوس حاد میوکارد
این مقاله دارای ۸ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله انفارکتوس حاد میوکارد
مقاله استرپتوکیناز
مقاله بیماران سالمند
مقاله عوارض
چکیده و خلاصهای از مقاله:
مقدمه: انفارکتوس میوکارد یکی از شایع ترین علت های مرگ و میر در تمام دنیا است. ترومبولتیک های وریدی یکی از درمان های مهم در مرحله حاد این بیماری می باشد. اگر چه منافع استفاده از ترومبولیتیک ها در بیماران با سن کم تر از ۷۵ سال ثابت شده است، اما ارزش استفاده از آنها در درمان بیماران مسن تر مورد اختلاف محققین می باشد. هدف مطالعه حاضر بررسی عوارض استرپتوکیناز وریدی در بیماران سالمند می باشد.
روش کار: مطالعه حاضر به صورت تحلیلی – مقطعی آینده نگر بود که روی ۱۰۰ نفر بیمار با تشخیص انفارکتوس حاد میوکارد تحت درمان با استرپتوکنیاز وریدی انجام شد. در این مطالعه عوارض خونی، قلبی – عروقی و آلرژیک استرپتوکیناز وریدی بیماران مذکور مورد بررسی قرار گرفت. اطلاعات جمع آوری شده با کمک نرم افزار SPSS تحلیل شد.
یافته ها: بیماران شامل ۸۲ نفر مرد و ۱۸ نفر زن با میانگین سنی ۷۵/۱۱±۷/۶۱ سال بودند که بر اساس سن به دو گروه زیر و بالای ۷۰ سال تقسیم شدند. اگر چه شایع ترین عوارض استرپتوکیناز وریدی در هر دو گروه عوارض قلبی بود، اما به جز در مورد برادی کاردی سینوسی (p=0.04) و افت فشارخون (p=0.02) با شیوع بیشتر در افراد مس، برای بقیه عوارض اختلاف معنی داری مشاهده نشد.
نتیجه گیری: اگر چه در این مطالعه استفاده از استرپتوکیناز وریدی در بیماران مسن با خطرات و عوارض کمی همراه بود اما این درمان باید به ویژه در مراکزی که فاقد امکانات آنژیوپلاستی اورژانسی هستند درنظر گرفته شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.