مقاله بررسی اندازه گیری های آنتروپومتری و همراهی آن با پرفشاری خون در بیماران قلبی – عروقی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اندازه گیری های آنتروپومتری و همراهی آن با پرفشاری خون در بیماران قلبی – عروقی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اندازه گیری های آنتروپومتری و همراهی آن با پرفشاری خون در بیماران قلبی – عروقی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اندازه گیری های آنتروپومتری و همراهی آن با پرفشاری خون در بیماران قلبی – عروقی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اندازه گیری های آنتروپومتری و همراهی آن با پرفشاری خون در بیماران قلبی – عروقی :

مقاله بررسی اندازه گیری های آنتروپومتری و همراهی آن با پرفشاری خون در بیماران قلبی – عروقی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در مجله دانشگاه علوم پزشکی پارس (دانشگاه علوم پزشکی جهرم) از صفحه ۱۵ تا ۲۲ منتشر شده است.
نام: بررسی اندازه گیری های آنتروپومتری و همراهی آن با پرفشاری خون در بیماران قلبی – عروقی
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اندازه گیری های آنتروپومتری
مقاله بیماری قلبی – عروقی
مقاله پرفشاری خون
مقاله ضخامت چربی زیر پوستی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: چاقی یکی از عوامل خطر قابل تغییر در بیماری های قلبی – عروقی است. ۲۵-۳۵ درصد افراد مبتلا به بیماری های قلبی – عروقی از چاقی و به خصوص چاقی شکمی رنج می برند، طبق آمار موجود بیماری های قلبی – عروقی سومین عامل مرگ و میر در جهان به حساب می آیند. هدف از مطالعه حاضر بررسی اندازه گیری های آنتروپومتری و تعیین رابطه آنها با بیماری های قلبی – عروقی در این گروه از بیماران است.
روش کار: مطالعه مقطعی حاضر در سال ۱۳۸۶ روی ۱۸۰ بیمار قلبی – عروقی که به صورت دسترسی آسان مبتنی بر هدف انتخاب شده بودند انجام گرفت. مطالعه با استفاده از پرسشنامه ای که حاوی اطلاعات دموگرافیک و اندازه گیری های آنتروپومتری شامل ضخامت چربی زیرپوستی، نسبت دور کمر به دور باسن (WHR) و شا خص توده بدنی (BMI) و فشارخون بود صورت گرفت و نتایج به وسیله آمار توصیفی و آزمون مجذور کای به کمک نرم افزارآماری SPSS نسخه ۱۱ تجزیه و تحلیل شد.
یافته ها: چهل و پنج درصد افراد مورد مطالعه، مبتلا به اضافه وزن (BMI-29.9-25) 1/20 درصد چاق (۳۰£BMI) بودند. نسبت دور کمر به دور باسن ۲/۹۷ درصد زنان و ۳/۲۶ درصد مردان بالاتر از نرمال (بترتیب ۸/۰ و ۱) بود. همچنین از نظر ضخامت چربی زیرپوستی ۳/۴۶ درصد زنان بین صدک پانزدهم تا صدک بیست و پنجم و ۶/۲۷ درصد مردان مورد مطالعه بین صدک پنجاهم تا صدک هفتاد و پنجم قرار داشتند، اما با وجود این که افراد چاق مورد مطالعه مبتلا به پرفشاری خون بودند ولی رابطه معنی داری و همبستگی آماری بین اندازه گیری های آنتروپومتری و ابتلا به پرفشاری خون مشاهده نشد.
بحث و نتیجه گیری: طبق نتایج موجود شیوع چاقی در بیماران قلبی – عروقی به طور قابل توجهی بالاست به عبارت دیگر بیش تر زنان بیمار، مبتلا به چاقی شکمی و مردان بیمار، دارای تجمع چربی زیرپوستی بالایی هستند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.