بررسی تاثیر سه نوع آب میوه صنعتی بر PH پلاک دندانی


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر سه نوع آب میوه صنعتی بر PH پلاک دندانی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر سه نوع آب میوه صنعتی بر PH پلاک دندانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر سه نوع آب میوه صنعتی بر PH پلاک دندانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر سه نوع آب میوه صنعتی بر PH پلاک دندانی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دندانپزشکی (جامعه اسلامی دندانپزشکان ایران)

تعداد صفحات :۱۲

زمینه و هدف: توان پوسیدگی زایی آب میوه های مورد استفاده توسط کودکان به عنوان میان وعده های مغذی از اهمیت بسزایی برخوردار است. هدف از این مطالعه بررسی اثر مصرف سه نوع آب میوه صنعتی ایرانی بر pH پلاک دندانی می باشد. روش بررسی: در این کارآزمایی بالینی تصادفی ده دانشجوی دندانپزشکی بر مبنای معیارهای ورودی چون میزان استرپتوکک های موتان و لاکتوباسیل ها، میزان جریان بزاق، عدم وجود پوسیدگیهای فعال در دهان، عدم وجود بیماری سیستمیک خاص و غیره.شرکت کردند. pH پلاک دندانی در ناحیه مشخص در هر چهار کوادرانت دهانی قبل و در دقایق دو الی شصت پس از مصرف نوشیدنی پرتقال کودک، نکتار پرتقال پالپ دار و نکتار آناناس و محلول ساکارز ۱۰% توسط میکروالکترود شیشه ای W Metrohm و pH متر دیجیتال تعیین و سپس منحنی pH برای هر ماده با توجه به زمان رسم گردید. یافته ها توسط آنالیز آماری (p<0.05) Repeated measure ANOVA مورد بررسی قرار گرفت. یافته ها: حداکثر افت pH در مورد هر سه آب میوه مورد مطالعه در دقیقه دو رخ داده است. pH پلاک پس از مصرف نکتار پرتقال پالپ دار از همه طولانیتر (۲.۲۴±۱۰.۷۵) و پس از مصرف نکتار آناناس از همه کوتاهتر (۱.۱۴±۳.۴۶) زیر pH بحرانی باقیمانده است. در دقایق پایانی مطالعه pH پلاک به دنبال مصرف همه مواد به جز نکتار پرتقال پالپ دار (۰.۱۵±۶.۱۴) به حد PH پایه برگشت کرده است. نتیجه گیری: به دنبال مصرف نکتار پرتقال پالپ دار میانگین pH پلاک از بقیه نوشیدنی ها کمتر و زمان افت pH پلاک بیشتر بود.

کلید واژه: پلاک دندانی، آب میوه، غلظت یون هیدروژن، میکروالکترودها

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.