تعیین مقدار کلر آب های زیرزمینی، با استفاده از هدایت الکتریکی با روش های زمین آمار (مطالعه موردی چاه های آب شرب مشهد)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین مقدار کلر آب های زیرزمینی، با استفاده از هدایت الکتریکی با روش های زمین آمار (مطالعه موردی چاه های آب شرب مشهد) دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین مقدار کلر آب های زیرزمینی، با استفاده از هدایت الکتریکی با روش های زمین آمار (مطالعه موردی چاه های آب شرب مشهد)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین مقدار کلر آب های زیرزمینی، با استفاده از هدایت الکتریکی با روش های زمین آمار (مطالعه موردی چاه های آب شرب مشهد)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین مقدار کلر آب های زیرزمینی، با استفاده از هدایت الکتریکی با روش های زمین آمار (مطالعه موردی چاه های آب شرب مشهد) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم و مهندسی آب

تعداد صفحات :۲۰

اطلاع از غلظت کلر در آب های زیرزمینی، برای مصارف شرب و کشاورزی مهم است. اگر غلظت این عنصر در آب بیش از حد باشد، می تواند باعث بروز مشکلاتی برای انسان و مسمومیت برای گیاه شود. اندازه گیری کلر در آب های زیرزمینی در سطح وسیع، پر هزینه و وقت گیر است، بنابراین دست یابی به روشی آسان و کم هزینه تر، دارای اهمیت ویژه ای است. روش های زمین آمار، بر پایه متغیرهای مکانی استوارند. تغییرات این دسته از متغیرها از نقطه ای به نقطه دیگر، دارای پیوستگی مشخصی است. این پژوهش به منظور ارزیابی توانایی روش های زمین آمار، در تخمین کلر با استفاده از متغیر کمکی هدایت الکتریکی در آب های زیرزمینی محدوده شهر مشهد و اطراف آن انجام شد. برای این منظور از ۲۷۶ حلقه چاه عمیق منطقه، نمونه برداری شد و پارامترهای هدایت الکتریکی و کلر، اندازه گیری شدند. داده ها با نرم افزار جی اس پلاس (GS+)، تجزیه و تحلیل شدند. برای بررسی همبستگی مکانی داده ها، واریوگرام های تجربی هر متغیر و واریوگرام متقابل آن ها، محاسبه و ترسیم شدند. نتایج نشان داد، پیوستگی خوبی بین پارامترهای اندازه گیری شده وجود دارد. ضریب همبستگی دو متغیر، بر اساس واریوگرام متقابل آن ها، ۰.۹۱ محاسبه شد. برای هدایت الکتریکی، مدل کروی و برای کلر، مدل گوسین بر مبنای حداقل مقدار RSSبه عنوان مناسب ترین مدل برازش داده شد. برای مقایسه روش های تخمین، از روش ریشه دوم میانگین مربع خطاها (RMSE) و نمودار پراکنش مقادیر مشاهده ای و برآوردی استفاده شد. روش های زمین آمار، مقادیر کلر را با دقت بیشتری نسبت به روش های IDW و NDW برآورد نمودند.

کلید واژه: زمین آمار، میان یابی، هدایت الکتریکی، کلر، آب های زیر زمینی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.