تاثیر سطوح مختلف پرتو گاما بر عملکرد و اجزاء عملکرد کلزا (Canola)


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر سطوح مختلف پرتو گاما بر عملکرد و اجزاء عملکرد کلزا (Canola) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر سطوح مختلف پرتو گاما بر عملکرد و اجزاء عملکرد کلزا (Canola)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر سطوح مختلف پرتو گاما بر عملکرد و اجزاء عملکرد کلزا (Canola)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر سطوح مختلف پرتو گاما بر عملکرد و اجزاء عملکرد کلزا (Canola) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش در علوم زراعی

تعداد صفحات :۱۰

به منظور بررسی تاثیر پرتوهای گامای کبالت ۶۰ بر صفات مورفولوژیکی و کیفیت اسیدهای چرب دو رقم کلز ا، آزمایشی به صورت اسپلیت پلات درقالب طرح بلوک های کاملا تصادفی در ۴ تکرار در سال زراعی ۸۹-۸۸ در مزرعه آموزشی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج اجرا شد. دو رقم شامل طلایه و اوکاپی به عنوان فاکتور اصلی و شش سطح مختلف پرتوتابی شامل شاهد، ۱۰۰، ۲۰۰، ۳۰۰، ۴۰۰ و ۵۰۰ گری به عنوان فاکتور فرعی در نظر گرفته شد. نتایج حاصل از این تحقیق نشان داد که تمامی صفات تحت تاثیر سطوح مختلف پرتوتابی قرار گرفتند. بهترین عملکرد دانه ۳۹۸۵.۲۶ کیلوگرم درهکتار، درصد روغن ۴۸.۳۲، درصد اسید لینولنیک ۱۱.۴۵، وزن هزار دانه ۵.۲۶ گرم، شاخص برداشت ۳۱.۵، ارتفاع گیاه ۹۴.۱۵ سانتی متر از دز ۱۰۰ گری حاصل شد. همچنین بیشترین و کمترین عملکرد دانه ۳۹۹۸.۱۲ و ۱۵۴۵.۸۱ کیلوگرم در هکتار از تیمار ۱۰۰ گری با رقم اوکاپی و ۵۰۰ گری با رقم طلایه به دست آمد. بالاترین درصد روغن ۴۹.۶۵ از تیمار ۲۰۰ گری و رقم طلایه و پایین ترین درصد روغن نیز با دز ۵۰۰ گری و رقم اوکاپی حاصل شد. بیشترین و کمترین شاخص برداشت ۳۴.۷ و ۱۷.۷ به ترتیب از تیمار ۱۰۰ گری با رقم اوکاپی و ۵۰۰ گری با رقم طلایه به دست آمد. دز ۲۰۰ گری با رقم اوکاپی بیشترین ۱۲.۷ و دز ۵۰۰ گری با رقم طلایه ۷.۶ کمترین درصد اسیدلینولنیک را تولید کردند.

کلید واژه: کلزا، عملکرد، مرفولوژی، اسید چرب لینولنیک، اسید چرب لینولئیک، اسید چرب اولئیک

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.