مقاله ارتباط گلیادین ها و شاخص های کیفیت نانوایی در ارقام گندم زمستانه و بهاره شمال غرب کشور و مقایسه با ارقام اصلاح شده


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارتباط گلیادین ها و شاخص های کیفیت نانوایی در ارقام گندم زمستانه و بهاره شمال غرب کشور و مقایسه با ارقام اصلاح شده دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارتباط گلیادین ها و شاخص های کیفیت نانوایی در ارقام گندم زمستانه و بهاره شمال غرب کشور و مقایسه با ارقام اصلاح شده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارتباط گلیادین ها و شاخص های کیفیت نانوایی در ارقام گندم زمستانه و بهاره شمال غرب کشور و مقایسه با ارقام اصلاح شده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارتباط گلیادین ها و شاخص های کیفیت نانوایی در ارقام گندم زمستانه و بهاره شمال غرب کشور و مقایسه با ارقام اصلاح شده :

مقاله ارتباط گلیادین ها و شاخص های کیفیت نانوایی در ارقام گندم زمستانه و بهاره شمال غرب کشور و مقایسه با ارقام اصلاح شده که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در مجله علوم گیاهان زراعی ایران (علوم کشاورزی ایران) از صفحه ۹۱ تا ۱۰۲ منتشر شده است.
نام: ارتباط گلیادین ها و شاخص های کیفیت نانوایی در ارقام گندم زمستانه و بهاره شمال غرب کشور و مقایسه با ارقام اصلاح شده
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله شاخص های
مقاله کیفیت نانوایی
مقاله ارقام بومی گندم
مقاله چند شکلی گلیادینی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
تعداد ۱۶۵ رقم بومی گندم از شمال غرب کشور در قالب دو طرح آزمایشی بهاره و پاییزه در ایستگاه پژوهشی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز مورد بررسی قرار گرفتند. در این آزمایش ها ضمن حذف ناخالصی های آشکار و تکثیر بذر در شرایط یکنواخت، تیپ رشدی ۱۰۴ توده بومی شناسایی شد و نمونه هایی به صورت تک خوشه از آنها برداشت گردید. حداقل سه نمونه از این ارقام، به همراه ۴۴ رقم اصلاح شده گندم با روش A-PAGE تجزیه شدند. از بذر تکثیر شده در شرایط یکسان مزرعه ای برای تعیین کیفیت نانوایی از طریق شاخص هایی که به مقدار بذر کم نیاز دارند (حدود ۵۰ گرم)، مانند سختی دانه، درصد پروتئین، درصد جذب آب توسط آرد، حجم قرص نان، رسوب زلنی و حجم رسوب SDS استفاده گردید. همه گلیادین ها در ارقام بومی و اصلاح شده چند شکلی نشان دادند. تعداد نوار گلیادین در ارقام بومی زمستانه (۳۴/۱ ± ۲۸) به شکل معنی داری بیشتر از ارقام اصلاح شده زمستانه (۸۹/۰±۲۱) بود. در حالی که میانگین تعداد گلیادین در ارقام بومی بهاره (۲۱/۱±۲۵) با ارقام اصلاح شده بهاره (۳۳/۱ ± ۲۶) اختلاف معنی دار نداشت. میانگین شاخص های کیفیت در ارقام اصلاح شده بیشتر از ارقام بومی بود ولی فقط میزان سختی دانه و جذب آب در این دو گروه اختلاف معنی دار نشان دادند (۰۵/p<0). میانگین این شاخص ها در گندم های بهاره بویژه از لحاظ درصد پروتئین، رسوب زلنی و حجم قرص نان بیشتر از گندم های زمستانه بدست آمد. در هر دو گروه زمستانه و بهاره همبستگی ۷ تا ۱۱ نوار گلیادین با برخی از این شاخص ها مثبت و معنی دار و با همین تعداد گلیادین منفی و معنی دار بود. بررسی تجزیه همبستگی ها و تجزیه کلاسترهای گوناگون در این پژوهش امکان داد که به ترتیب ارقام بومی زمستانه با شماره بانک ژن ۱۰۴۲۵، ۱۱۰۷۱، ۱۱۲۰۳، ۱۲۰۷۴ و ۱۱۰۲۹ و ارقام بومی بهاره ۱۰۴۲۲، ۱۱۰۱۲، ۱۱۲۰۴ و ۱۴۲۲ به خاطر داشتن پروتئین های مطلوب بیشتر و شاخص های کیفی بالاتر جهت هرگونه استفاده در برنامه های اصلاح کیفیت نانوایی معرفی شوند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.