مقاله مطالعه و بررسی پرعیارسازی کانسنگ سولفیدی – اکسیدی سرب کم عیار به روش های فلوتاسیون و ثقلی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مطالعه و بررسی پرعیارسازی کانسنگ سولفیدی – اکسیدی سرب کم عیار به روش های فلوتاسیون و ثقلی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مطالعه و بررسی پرعیارسازی کانسنگ سولفیدی – اکسیدی سرب کم عیار به روش های فلوتاسیون و ثقلی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه و بررسی پرعیارسازی کانسنگ سولفیدی – اکسیدی سرب کم عیار به روش های فلوتاسیون و ثقلی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مطالعه و بررسی پرعیارسازی کانسنگ سولفیدی – اکسیدی سرب کم عیار به روش های فلوتاسیون و ثقلی :
مقاله مطالعه و بررسی پرعیارسازی کانسنگ سولفیدی – اکسیدی سرب کم عیار به روش های فلوتاسیون و ثقلی که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در مهندسی معدن از صفحه ۳۹ تا ۴۹ منتشر شده است.
نام: مطالعه و بررسی پرعیارسازی کانسنگ سولفیدی – اکسیدی سرب کم عیار به روش های فلوتاسیون و ثقلی
این مقاله دارای ۱۱ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کانسنگ کم عیار سولفیده – اکسیده سرب
مقاله فلوتاسیون
مقاله ثقلی
مقاله چنگرزه
چکیده و خلاصهای از مقاله:
نمونه کانسنگ کم عیار سولفیدی – اکسیده معدن چنگرزه نطنز اصفهان، با عیار ۲۳% سرب و ۱۹۸% روی، مورد پرعیارسازی به روش های فلوتاسیون و ثقلی قرار گرفت. هدف در این مطالعه تولید کنسانتره سرب با حداکثر بازیابی بود و میزان تاثیر پارامترهای کیفی مانند نوع کلکتور، کف ساز و همچنین میزان بهینه پارامترهای کمی زمان ماند ذرات در آسیا، میزان کلکتور، سولفور سدیم، سیلیکات سدیم، زمان آماده سازی، میزان pH و درصد جامد همراه با پرعیارسازی محصول رافر مورد مطالعه قرار گرفت. نتایج حاصل نشان داد که در حالت بهینه فلوتاسیون تجمعی با استفاده از ۲۰۰۰ گرم بر تن سولفور سدیم به عنوان سولفید کننده، ۵۰۰ گرم بر تن سیلیکات سدیم به عنوان متفرق کننده، ۲۰۰ گرم بر تن کلکتور آمیل گزنتات پتاسیم و ۳۰ گرم بر تن کف ساز MIBC در۱۰ pH ، کانی های اکسیدی و سولفیدی سرب بازیابی بیشتری (۹۴% در مرحله رافر) نسبت به فلوتاسیون تفریقی به دست می آید و با ۳ مرحله شستشو کنسانتره رافر، عیار را می توان به حدود ۷۰% سرب رساند. همچنین در بررسی سینتیکی فرآیند فلوتاسیون مرحله رافر، چگونگی شناور شدن ذرات باارزش در بازه زمانی پیاپی، زمان بهینه کف گیری ۱۸ دقیقه به دست آمد. روش های ثقلی با هدف تولید محصول قابل فروش یا محصول میانی قابل باردهی به فلوتاسیون با بررسی تاثیر شیب، آب مصرفی انجام شد. نتیجه پرعیارسازی ثقلی با میز لرزان، برای خوراک پرعیار با ۵۷% سرب، کنسانتره سرب با عیار ۴۶% و بازیابی ۸۰% بود که می تواند تنها جهت تولید پیش کنسانتره عملیات فلوتاسیون به کار رود. از آنجایی که محدوده جداسازی جیگ ابعاد درشت است، اما محتوای سرب نمونه مورد مطالعه در بخش دانه ریز کانسنگ متمرکز بود، لذا نتایج قابل توجهی به دست نیامد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.